Xiaomi Redmi Airdots Black Friday İndirimine Girer mi?

ŞişkoBardak

Megapat
Daha fazla  
Xiaomi Redmi Airdots almayı düşünüyorum. Şu an Hepsiburada da 299 TL'den 159 TL'ye düşmüş görünüyor ama uzun süredir bu şekilde duruyor. Bu ürün black friday gibi indirim günlerinde daha da fazla indirime girer mi sizce yoksa yine fiyatı yükseltip tekrar geri mi indirirler :D Ona göre almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 159 tl ye aldım açıkcası konforu rahatlığı güzel ama ses kalitesi o kadar muazzam değil spor için alacaksan kesinlikle al durma fakat o fiyata senheeiserin kulaklıklarını öneririm cx200 garantisi bile çok iyidir sony mdr x70 ap 300 tl ye 24 bit almıştım memnundum fakat garanti her şeye kullancıı hatası diyor aklında olsun

Ben 159 tl ye aldım açıkcası konforu rahatlığı güzel ama ses kalitesi o kadar muazzam değil spor için alacaksan kesinlikle al durma fakat o fiyata senheeiserin kulaklıklarını öneririm cx200 garantisi bile çok iyidir sony mdr x70 ap 300 tl ye 24 bit almıştım memnundum fakat garanti her şeye kullancıı hatası diyor aklında olsun
Kulaklık hakkında gerekli araştırmaları yaptım aslında sadece öğrenmek istediğim şey ürünün daha da indirime girme olasılığı var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı