Xiaomi Redmi Airdots orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

babafıngo222

Decapat
Katılım
30 Haziran 2019
Mesajlar
48
Merhaba elime yeni ulaşan Xiaomi Redmi Airdots'un piyasada birçok sahtesi var ve bunla ilgili birçok konu ve video var videolardaki detaylara göre elimdeki ürün orijinal fakat içim daha da rahat etsin diye Xiaomi'nin kendi sitesinden sorgulamak istiyorum ama kutuda herhangibir QR kod ya da IMEI ,S/N kodu göremedim yani haliyle sorgulayamadım, bilgisi olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu video yardımcı olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
evet bu videdoan bahsediyorum karşılaştırdım herşeyi fakat ben QR kod ya da IMEI ,S/N kod var mı kutuda ben göremedim kendi sitesinden kontrol etmek istiyorum
 
En garanti olarak içini açın. Kauçuğun altında seri no yazmıyorsa zaten direkt çakma. Ben çekirdek çitler gibi açtım, içine bir baktım çip realtek değil. Hemen dispute açtım bakalım satıcı 2 gün içerisinde de cevap vermezse komple para iadesi alacağım. Verirse de Aliexpress devreye girip her türlü paramı verir zaten çakma olduğunu tüm delilleriyle yazdım fotoğraflarını attım.

İşin garip yanı ben AliExpress'ten sipariş vermeden önce bir arkadaşımda denemiştim. Onunki de çakmaymış. Bir başka arkadaşımın QCY 1'i ile karşılaştırdığımda bassları daha iyiydi. Çakma ama gerçekten çok kaliteli çakma yapmışlar ya takdir etmek lazım. Basslar çok iyi. Orijinali daha iyidir büyük ihtimalle.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı