Elimde bugün açtığım Xiaomi Redmi buds 3 kulaklık var. Deminden açtım ve sağ kulaklık hiç tepki vermiyor ve sol kulaklıkta sadece beyaz ışık yanıyor. Basılı tutma işlemini yaptım ama herhangi bir tepki vermiyor ne yapmam lazım?
Hocam hiç bağlayamadım daha bende şarja taktım yarım saat oldu beyaz ışık yanıyor ve sağ kulaklıkta ışık yanmıyor ve sol kulaklıkta beyaz ışık yanıyor ne oluyor bilemedim.
1 saattir şarjda ama en azından yarısı dolsa bile tepki vermesi lazım deği miydi? Ama sol kulaklığıda şarjdan çıkarınca beyaz ışığı sönüyor ve ikisi de hiç tepki vermiyor.
Güncelleme yapıyorum. Kulaklığı 4 saat şarj ettim ve sol sıkıntısız çalışıyor ama sağ kulaklıkta herhangi bir tepki yok galiba garantiye yollayacağım.
1 saattir şarjda ama en azından yarısı dolsa bile tepki vermesi lazım deği miydi? Ama sol kulaklığıda şarjdan çıkarınca beyaz ışığı sönüyor ve ikisi de hiç tepki vermiyor.
Güncelleme yapıyorum. Kulaklığı 4 saat şarj ettim ve sol sıkıntısız çalışıyor ama sağ kulaklıkta herhangi bir tepki yok galiba garantiye yollayacağım.
Sağ kulaklıkta eğer tıklama tuşu varsa o tuşa basılı tutup kutuya koymayı dener misiniz? Yani tuşa basılı tutun ve parmağınızı çekmeden kutusuna koyun.
Hocam güncelleme geçmek istiyorum. Dün kulaklık bir anda çalıştı ve bugün okuldan dönüşte dinlemek için kulaklığı çıkarttım ama bu sefer kulaklık şarj alıyor ama ses çalmıyor bu nasıl bir kulaklık çözemedim ya