Xiaomi Redmi Buds 6 Lite ANC vs Anker Soundcore R50i TWS vs Honor Choice X7

WXeray

Hectopat
Makaleler
1
Xiaomi Redmi Buds 6 Lite ANC.
Anker Soundcore R50i TWS.
Honor Choice X7.
Aralarından hangisini alsam diye karar veremedim. Sporda kullanmak için ekstra olarak alacağım. Sporda sağa sola attığım için pahalı bir kulaklık istemiyorum. Bunlar en iyileri gibi duydum. Xiaomi için mikrofonu iyi değil diyorlar. Aralarından dış görünüşü en iyi olan Honor gibi duruyor. Bass ve ses kalitesi benim için önemli. Ses seviyesi de düşük kalmamalı sporda yüksek seste dinliyorum. Kullananlar veya hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bass ve ses kalitesi önceliğinse direkt olarak anker al. Memnun kalmama imkanın yok. Kendim kullanıyorum bassları çok temiz. Ben de ses kalitesine çok önem verdiğim için anker r50i aldım. Bu bütçede ses konusunda en iyisi olduğunu söylüyor birçok kişi. Enes özenin incelemelerini izleyebilirsiniz.

Bass ve ses kalitesi önceliğinse direkt olarak Anker al. Memnun kalmama imkanın yok. Kendim kullanıyorum bassları çok temiz. Ben de ses kalitesine çok önem verdiğim için Anker R50i aldım. Bu bütçede ses konusunda en iyisi olduğunu söylüyor birçok kişi. Enes özenin incelemelerini izleyebilirsiniz.

Tizleri ve ince sesleri tam veremiyor demişti bir YouTube kanalı. Siz kullandığınıza göre o konu hakkında ne düşünüyorsunuz. İyi mi ince sesler? Ayrıca Honor alınır mı sizce? Onun hakkında bilginiz var mı? Dış görünüşü daha hoş duruyor.

Tizleri ve ince sesleri tam veremiyor demişti bir YouTube kanalı. Siz kullandığınıza göre o konu hakkında ne düşünüyorsunuz. İyi mi ince sesler? Ayrıca Honor alınır mı sizce? Onun hakkında bilginiz var mı? Dış görünüşü daha hoş duruyor.

Bass karakterli bir kulaklık ancak bu tizleri veremediği anlamına gelmez. Tizleri daha dengeli bir ses karakteri olan bir kulaklık kadar iyi veremeyebilir ancak tizler de midler de oldukça anlaşılır. Ses gayet net herhangi bir boğukluk yok seste. Bass karakterli olduğu için daha tok bir sesi var. Almadan önce ben de bassları iyi olduğu için sesin boğuk olabileceğini düşünmüştüm ama alakası yok. Tüm frekansları gayet iyi duyuyorsunuz. Annem için QCY T13 ANC siparişi verdim yarın gelir muhtemelen. Gelince karşılaştıracağım ikisini. Hemen almayacaksanız bildiririm size aralarındaki farkı. Tizler konusunda gerçekten sıkıntısı olup olmadığını yani.

Bass karakterli bir kulaklık ancak bu tizleri veremediği anlamına gelmez. Tizleri daha dengeli bir ses karakteri olan bir kulaklık kadar iyi veremeyebilir ancak tizler de midler de oldukça anlaşılır. Ses gayet net herhangi bir boğukluk yok seste. Bass karakterli olduğu için daha tok bir sesi var. Almadan önce ben de bassları iyi olduğu için sesin boğuk olabileceğini düşünmüştüm ama alakası yok. Tüm frekansları gayet iyi duyuyorsunuz. Annem için QCY T13 ANC siparişi verdim yarın gelir muhtemelen. Gelince karşılaştıracağım ikisini. Hemen almayacaksanız bildiririm size aralarındaki farkı. Tizler konusunda gerçekten sıkıntısı olup olmadığını yani.

Acelem yok hemen sipariş vermeyeceğim. Bekleyebilirim. Ürün geldiğinde karşılaştırıp düşüncelerinizi aktarırsınız. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı