Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #1 Redmi Note 10 cihazıma APK indiremiyorum. Hata vermiyor, yükleme sona geliyor. Sonra atıyor, uygulama yüklenmiyor. Yardım edebilecek biri var mı?
Redmi Note 10 cihazıma APK indiremiyorum. Hata vermiyor, yükleme sona geliyor. Sonra atıyor, uygulama yüklenmiyor. Yardım edebilecek biri var mı?
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 İndirdiğiniz ROM’un hatalar listesine baktınız mı? Belki ROM’dan kaynaklı olabilir.
Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #3 Moneymoon dedi: İndirdiğiniz ROM'un hatalar listesine baktınız mı? Belki ROM'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... ROM olarak TWRP yüklü başka bir şey yok
Moneymoon dedi: İndirdiğiniz ROM'un hatalar listesine baktınız mı? Belki ROM'dan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... ROM olarak TWRP yüklü başka bir şey yok
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Temmuz 2022 #4 Ysf 3 dedi: ROM olarak TWRP yüklü başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... TWRP ROM değil, Recovery'dir. @Umut Nas @364809
Ysf 3 dedi: ROM olarak TWRP yüklü başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... TWRP ROM değil, Recovery'dir. @Umut Nas @364809
Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #5 InternetciMen dedi: TWRP ROM değil, Recovery'dir. @Umut Nas @364809 Genişletmek için tıkla... Peki ne yapabilirim apk inmeme sorunu düzeltme icin
InternetciMen dedi: TWRP ROM değil, Recovery'dir. @Umut Nas @364809 Genişletmek için tıkla... Peki ne yapabilirim apk inmeme sorunu düzeltme icin
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Temmuz 2022 #6 Ysf 3 dedi: Peki ne yapabilirim APK inmeme sorunu düzeltme icin. Genişletmek için tıkla... Bazı APK dosyaları, telefona uyumlu olmuyor. Bit Vb. değerler oluyor. 64, 32 Bit olanları deneyin. Bunlardan birinin olması gerek diye biliyorum.
Ysf 3 dedi: Peki ne yapabilirim APK inmeme sorunu düzeltme icin. Genişletmek için tıkla... Bazı APK dosyaları, telefona uyumlu olmuyor. Bit Vb. değerler oluyor. 64, 32 Bit olanları deneyin. Bunlardan birinin olması gerek diye biliyorum.
Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #7 InternetciMen dedi: Bazı APK dosyaları, telefona uyumlu olmuyor. Bit Vb. değerler oluyor. 64, 32 Bit olanları deneyin. Bunlardan birinin olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri olmuyor hata vermeden kapanıyor
InternetciMen dedi: Bazı APK dosyaları, telefona uyumlu olmuyor. Bit Vb. değerler oluyor. 64, 32 Bit olanları deneyin. Bunlardan birinin olması gerek diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri olmuyor hata vermeden kapanıyor
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 26 Temmuz 2022 #8 Ysf 3 dedi: Hiçbiri olmuyor hata vermeden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... MIUI sürümü nedir? Çok bilgim yok fakat 13 sürümünde bazı sorunlar var eski sürümleri deneyebilirsiniz.
Ysf 3 dedi: Hiçbiri olmuyor hata vermeden kapanıyor. Genişletmek için tıkla... MIUI sürümü nedir? Çok bilgim yok fakat 13 sürümünde bazı sorunlar var eski sürümleri deneyebilirsiniz.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Temmuz 2022 #9 Ysf 3 dedi: ROM olarak TWRP yüklü başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... ROM kastınız TWRP ise TWRP'ye APK kuramazsınız. Sizin cihazınızda olan ROM var mı şu an?
Ysf 3 dedi: ROM olarak TWRP yüklü başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... ROM kastınız TWRP ise TWRP'ye APK kuramazsınız. Sizin cihazınızda olan ROM var mı şu an?
Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Temmuz 2022 #10 364809 dedi: ROM kastınız TWRP ise TWRP'ye APK kuramazsınız. Sizin cihazınızda olan ROM var mı şu an? Genişletmek için tıkla... Bilmiyor download klasöründe downloaded ROM yazıyor telefoncuya IMEI icin vermiştim ve bazı uygulamalar telefonda Custom ROM olduğu için uyarı veriypr.
364809 dedi: ROM kastınız TWRP ise TWRP'ye APK kuramazsınız. Sizin cihazınızda olan ROM var mı şu an? Genişletmek için tıkla... Bilmiyor download klasöründe downloaded ROM yazıyor telefoncuya IMEI icin vermiştim ve bazı uygulamalar telefonda Custom ROM olduğu için uyarı veriypr.