Xiaomi Redmi Note 10 Pro vs Samsung Galaxy A34 5G

Bütçe
9000

the_unforgiven

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem en fazla 9 bin civarı, önceliğim kamera. Bu fiyat bandında düşük ortam ışığı dahil olmak üzere mümkün mertebe en iyi fotoğrafları ve videoları elde etmek isterim. Çok sık oyun oynamıyorum, depolama ise önemli.
Araştırmalarım sonucu bu iki model arasında kaldım. Fakat Xiaomi modeli daha eski bir model olduğu için alınır mı? Bilmiyorum (Note 11 Pro ile aralarında devasa bir frk olmadığı için eledim). Uzun süre kullanmak istiyorum cihazı, şu anki cihazım da 4 yılı geçti. Bu bütçe içerisinde isteklerimi karşılayacak daha iyi bir model mevcutsa tavsiye de edebilirsiniz.

Karşılaştırma: Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8 GB/256 GB vs Samsung Galaxy A34 8 GB/128GB

Youtubeda kamera karşılaştırması vardır hocam ona göre bakıp alın.

Note 10 PRO ile Note 11 PRO arasında güncellik haricinde iyi bir şey yok. Aksine Note 10 PRO işlemci ve kamera olarak daha iyi bir cihaz. Fakat zamanında XIAOMI kullanmış biri olarak ( NOTE 11 PRO ) XIAOMI kullanmayın cidden ilk başlarda ne kadar güzel cihaz olsa da. Kasılmalar, sistem çökmeleri, kendini durduk yere tekrar başlatması, Sarjın çok hızlı bitmesi. Cidden XIAOMI cihazlarda gözlemlediğim bir sorun. Samsung Galaxy A34 öneriyorum.

Youtubeda kamera karşılaştırması vardır hocam ona göre bakıp alın.
note 10 prodan ziyade 11 pro karşılaştırılıyor genelde. ayrı ayrı da izlesem çok net bir çözüme varamadım, o yüzden ekstra olarak bilgi paylaşabilecek kullanıcılara danışmak istedim.

Ben kendimi bildim bileli Xiaomi kullanıyorum ne sistem çökmesi yaşadım ne de durduk yere kendini başlatma kullandığım telefonlar Redmi4X, POCO M3, Redmi9t, pocox3 Pro, Redmi10s VE10 Pro.

A34 öneririm.

bende xiamio note 10pro 11pro arasında kalmıştım. Daha sonra martta galaksi a34 diye bir model çıkardı. Yeni olması sebebiyle onu aldım. 2 aydır hemen hemen kullanıyorum. Benim kamera ile çok işim olmuyor rutin kullanım yaparım. Şarj vs memnunum telefonumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…