K KOSTOK Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 305 Çözümler 2 23 Aralık 2021 #1 Daha bu telefonu alalı 3-4 gün oldu ve telefonun arkasında ufak bir şişlik olduğunu fark ettim. Arka kapak plastik bir yapıya sahip. Tam olarak telefonda işaretlediğim kısımda hafif şişlik var. Sizce bu normal mi, yoksa sıkıntılı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2021
Daha bu telefonu alalı 3-4 gün oldu ve telefonun arkasında ufak bir şişlik olduğunu fark ettim. Arka kapak plastik bir yapıya sahip. Tam olarak telefonda işaretlediğim kısımda hafif şişlik var. Sizce bu normal mi, yoksa sıkıntılı mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #2 Resimden anlamak zor. Fakat olmaması gerekir. Aldığınız yerle de görüşebilirsiniz. Artı 1 Eksi
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.992 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #3 Benim cihazda öyle bir şey yok. Resimden de bir şey anlaşılmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS K KOSTOK Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 305 Çözümler 2 23 Aralık 2021 #4 BERWAR dedi: Benim cihazda öyle bir şey yok. Resimden de bir şey anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten telefonun fotoğrafını çeksem de şişlik belli olmuyor ama elimi arka kapağa sürttüğüm zaman şişlik belli oluyor. Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Benim cihazda öyle bir şey yok. Resimden de bir şey anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Zaten telefonun fotoğrafını çeksem de şişlik belli olmuyor ama elimi arka kapağa sürttüğüm zaman şişlik belli oluyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.992 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #5 @KOSTOK Kenar kısımları şişik ama o kastetmiyorsun sanırım. Bu dediğim kısım tasarımlar olarak öyle. Servise söyle durumu. Artı 0 Eksi
@KOSTOK Kenar kısımları şişik ama o kastetmiyorsun sanırım. Bu dediğim kısım tasarımlar olarak öyle. Servise söyle durumu.