Xiaomi Redmi Note 11 Pro nasıldır?

Dostum Tecno'da hiç iyi bir marka değil. Bende Note 11 Pro arkadaşımdada Note 12 Pro vardı bunlar orijinal cihazlar, aynı problemler vardı. Farklı MIUI sürümleride denedim çözüm olmadı, sana tavsiyem farklı alternatifler oluşturma yoluna gitmen. Çıkabilecegin Max bütçeyi belirtirsin bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Hocam camon 20 Pro ile güzel bir iş başardılar gibi ya. F/P ürünü olarak yolda bırakmaz. Note serisinden iyi olduğunu düşünüyorum.

Oyun oynamıyorum bende iPhone 11 var biraz sıkıldım açıkçası anneminde telefonu çok eski kırık ekranı falan ucuz yollu hani ne pahali ne ucuz orta yollu ileriye dönük bunu almak istedim herkes 10 Pro önermiş ama oyun oynamıyorum günlük kullanım için aldım.
10 Pro kamera konusunda çok iyi. Bakmıştım gerçekten kamera konusunda süper!

Dostum orijinal olarak almıştım, yaklaşık 7-8 ay kullandım. Maalesef hiç memnun değildim. G96 işlemcisi var, en ufak sosyal medya gezintisinde bile ısınıyor. Isınınca kamera açılmıyordu, WhatsApp'da görüntülü konuşurkn kasma, ekran parlaklığını dibe çekiyordu yani tam bir hayal kırıklıgıydı. Kurtuldum şükürler olsun. Üstüne para verip mi 12t ye geçiş yaptım, muazzam telefon kesinlikle Note serisinden uzak durulmalı.

Aldım artık kargoda deneyimleyip bakacağım bu sorunlar olursa tabii biraz can sıkar.

Aldım artık kargoda deneyimleyip bakacağım bu sorunlar olursa tabii biraz can sıkar.
11 Pro mu aldınız? Umarım iyi çıkar hayırlısı olsun. 12 Pro almayı düşünüyorum bende. Bakacağım deneyimleyeceğim.

Gayet güzel bir tercih olmuş sürüm açısından emsallerine göre uzun güncelleme alacak MIUI güncellemesi vs. Xiaomi'nin hyperos güncellemesini kesin alacak zaten telefonun güncel günlük kullanımda iyi kamera açısından işini görür güzel fotoğraflar çekersin pil konusunda da gayet güzel bir telefon piline sağlıklı davranırsan şarja oynama vs. yapmazsan sıkıntı yok. Bütçesine göre 10 numara telefon rahatlıkla kullanabilirsin.

Çok fotoğraf çeken biri değilim dediğim gibi günlük kullanım Twitter WhatsApp Instagram bu kadar arma yapsın bir de kafi.

11 Pro mu aldınız? Umarım iyi çıkar hayırlısı olsun. 12 Pro almayı düşünüyorum bende. Bakacağım deneyimleyeceğim.

11 Pro aldım aslında anneme aldım kendim için almadım bende iPhone 11 var biraz sıkıldım IOS'dan açıkçası aldım dedim ki ben mi kullanmasam anneme bendekini verip yani leş bir telefon mu hiç mi bir değeri yok kullanılmaz derecede mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı