Xiaomi Redmi Note 5 Global resmi LineageOS 17.1 ROM nereden indirilir?

Hocam oralara nasıl giriyoruz?

Hocam root varsa zarchver üzerinden girebilirisin.

Root yoksa
"ADB pull /sys/fs/pstore/console-ramoops C:\Users\**username**\Desktop\filename"
"ADB pull /sys/fs/pstore/ C:\Users\Gaurav\Desktop\filename"

Sanırım bu şekide rootsuz o dosyaları erişebiliyordunuz.

Hocam root varsa zarchver üzerinden girebilirisin.

Root yoksa
"ADB pull /sys/fs/pstore/console-ramoops C:\Users\**username**\Desktop\filename"
"ADB pull /sys/fs/pstore/ C:\Users\Gaurav\Desktop\filename"

Sanırım bu şekide rootsuz o dosyaları erişebiliyordunuz.
Hocam fs kısmında sadece şunlar var:

cgroup
ext4
fuse
selinux

Log oluşmamış, demek ki kernel panic ile ilgisi yok.
Çözemedim hocam.
Donanımsal bir başka sorun var galiba. 6-7 ROM denedim, MIUI'a geri döndüm vs. sonuç aynı oldu hep.
Şu an LineageOS for microG kullanıyorum. GAPPS falan flaşlamadım. Aurora Store, F-Droid vs. kullanıyorum. microG zaten oturum açmak için yetiyor. Şu an pek bir sorun yok gibi.

Son düzenleme:
adb logcat > log.txt

Tekrardan kapanma durumunda bu şekilde log.txt dosyasına oluşan logu inceleyebilirsiniz hocam
Hocam kapanma olmuyor ama "androix x multidex." uygulama durdu hatası veriyor yine. Böyle yaptı komutta:

1650129508738.png

Merhaba, ben Havoc OS 4.8 kullanıyorum şuan ve son baktığımda çıkan sürüm 4.15'ti.
Severek kullanıyorum ve ayrıca A12 ROM'ları merak ederseniz diye yazıyorum, şahsen gereksiz buluyorum ve bana kaba geliyor. Özetle öneririm denemek isterseniz^^
microG ile birlikte olan HavocOS var mı? Çünkü GAPPS flaşlamak istemiyorum, microG YouTube'a vs. giriş yapmak için gerekli oluyor Google servisleri olmaksızın.

Birkaç gün önce Gapps flasladım ancak sadece Google'a bir bağlantı yapıyor ve bilinen tescilli uygulamaların açık kaynak versiyonlarını yüklüyor. Mesela Twitter yerine Twidere, Gboard yerine AnySoftKeyboard gibi birkaç ana uygulama. YouTube Vanced kullanıyorum ve güncelleme yapmadım kapandığı için, uygulama çalışıyor. Kendi microG'sini kullanıyorum.

Bu Gapps'in ismi "Nanodroid".

Birkaç gün önce Gapps flasladım ancak sadece Google'a bir bağlantı yapıyor ve bilinen tescilli uygulamaların açık kaynak versiyonlarını yüklüyor. Mesela Twitter yerine Twidere, Gboard yerine AnySoftKeyboard gibi birkaç ana uygulama. YouTube Vanced kullanıyorum ve güncelleme yapmadım kapandığı için, uygulama çalışıyor. Kendi microG'sini kullanıyorum.

Bu Gapps'in ismi "Nanodroid".
İkide bir ROM değiştiriyorum, o şekilde de denerim teşekkürler.

Bir de bu "androidx.multidex.multidexapplication" durdu hatasının sebebini biliyor musunuz? Bazen normal uygulamalarda durdu diyor ama çalışmaya devam ediyor. (Discord vs.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı