Xiaomi Redmi Note 6 Pro telefonu Wi-Fi tekrarlayıcı olarak kullanmak

burakkirmiizi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben komşudan internet alıyorum fakat sinyal zayıf, ben de YouTube'da bir videoda geliştirici seceneklerinde "Wi-Fi genisletmeyi aç" diye bir ayar olduğunu öğrendim. Bu ayar bir kişisel bağlantı noktası oluşturup sinyal alanını genişletiyormuş fakat bu ayarı açtığımda hiçbir değişim olmadı. Aynı ayarı Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazımda da denedim fakat sonuç olumsuz, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefonunuz üzerinde yapacağınız herhangi bir ayarla komşunuzdan gelen wifi sinyalinin mesafesini artıramazsınız. Bahsettiğiniz ayarlar kişisel erişim noktası oluşturmakla (hotspot noktası) yani telefonunuzun mobil internetini etrafa yaymak için olan ayar olabilir mi?

Cevap verdiğiniz için teşekkürler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda izlediğime göre telefon Wi-Fi sinyallerini tekrarlatarak genişletiyormuş sanırım.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat "mobil internet paylaşımı" ile Wi-Fi aynı anda çalışmıyor maalesef.

Hocam o zaman bu amaçla kullanacağınız telefonu wifi sinyalini en iyi alacağı noktaya koymanız lazım. Ondan sonra da o ağa diğer telefon ya da bilgisayarlardan bağlanarak fark oluştu mu görebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…