Xiaomi Redmi Note 6 Pro telefonu Wi-Fi tekrarlayıcı olarak kullanmak

burakkirmiizi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben komşudan internet alıyorum fakat sinyal zayıf, ben de YouTube'da bir videoda geliştirici seceneklerinde "Wi-Fi genisletmeyi aç" diye bir ayar olduğunu öğrendim. Bu ayar bir kişisel bağlantı noktası oluşturup sinyal alanını genişletiyormuş fakat bu ayarı açtığımda hiçbir değişim olmadı. Aynı ayarı Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazımda da denedim fakat sonuç olumsuz, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman bu amaçla kullanacağınız telefonu Wi-Fi sinyalini en iyi alacağı noktaya koymanız lazım. Ondan sonra da o ağa diğer telefon ya da bilgisayarlardan bağlanarak fark oluştu mu görebilirsiniz?

Hocam şu an dediğiniz gibi yaptım ama bilgisayarımda internet 1 diş cekiyor hâlâ.

Yani Epey'den özelliklerine baktığımda Wi-Fi hotspot özelliği de var olarak gözüküyor. Bu özellik sadece mobil veri paylaşılırken kullanılabiliyor demek ki o telefonda.

Anladım teşekkürler.

Telefonu paylaşım noktası olarak oluşturabildiniz mi? Onu anlamadım.

Hayır videodaki ayarı aktif ettim. Sorunumda onun çalışmaması zaten.

Hayır videodaki ayarı aktif ettim. Sorunumda onun çalışmaması zaten.
Benim telefon ile sizin telefonun karşılaştırmasına baktım. Wi-Fi özelliklerinde bende MU-MIMO diye bir özellik var ve sizde bu yok. Çoklu gönderme ve alma teknolojisiymiş. Belki de bundan dolayı sizin telefon Wi-Fi ile zaten alış-veriş içinde olduğu için hotspot açılmıyor, 1 adet aygıt ile iletişim kurabiliyor sadece Wi-Fi ile.

Biraz daha araştırmam lazım, merak ettim ben de bu konuyu. Gerçekten MU-MIMO özelliği ile mi alakalı diye.

Benim telefon ile sizin telefonun karşılaştırmasına baktım. Wi-Fi özelliklerinde bende mu-mımo diye bir özellik var ve sizde bu yok. Çoklu gönderme ve alma teknolojisiymiş. Belki de bundan dolayı sizin telefon Wi-Fi ile zaten alış-veriş içinde olduğu için hotspot açılmıyor, 1 adet aygıt ile iletişim kurabiliyor sadece Wi-Fi ile.

Biraz daha araştırmam lazım, merak ettim ben de bu konuyu. Gerçekten mu-mımo özelliği ile mi alakalı diye.

Anladım vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı