Xiaomi Redmi Note 7 Kullanmıyorken Pil Azalması

Senkronizasyonu kapattım. Birde Mi Cloud diye program mı varmış yahu, ilk kez duydum. Nerden bakabilirim ona. Uygulamalarımda yoktu.

Uygulamalarda olmaz zaten. Sadece telefon buluta yedekleme yapar. Acaba sadece "Cloud" diye bir uygulama var mı? Bir de Miui sürümünüz 11 Beta mı, 10 mu?

Ayarlardan Senkronizasyon]Mi Cloud kısmı vardı. Orayı açtım Mi Cloud'u kullanmak için oturum açın diyor.

@dafry o zaman Mi Cloud'u ayarlamamışsınız. Ama yine de senkronizasyonu kapatın şarj yer. Eğer bulutu kullanmak isterseniz, Mi hesabı oluşturabilirsiniz. Samsung telefonlar için Samsung Account gibi.

Bir de öyle deneyin. Ama sabaha kadar kar edeceğiniz tutar maksimum yüzde 3. Senkronizasyon kapalı olur ise Google kişiler, fotoğraflar yedeklemesi çalışmaz. Mail geldiğinde otomatik bildirim gelmez, uygulamaya girip yeni mesaj varmı diye kontrol etmeniz gerekir. Ben hayatım boyunca Senkronizasyon dan pil tasarrufu yapmadım hiç. Akıllı telefonun doğasına aykırı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…