- Makaleler
- 6
Daha fazla
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. Kendim şu an dayımın yanında emlak danışmanı olarak çalışıyorum. İşim gereği dairelere fotoğraf çekiyorum. Elbette telefonumun kalitesini biliyorum ve inanılmaz şeyler beklemiyorum ancak şöyle bir sorunum var;
Odanın tamamını gösterebilmek için geniş açı kullanmam gerekiyor. Ancak geniş açı odanın olduğu genişlikten daha dar göstermesini ayrıca olduğu uzunluktan daha uzun göstermesine yol açıyor. Özellikle mutfak ve balkonları çekerken bunu çok yaşıyorum.
Telefonu kafamın üzerinde tutup çektiğimde resmi olduğundan küçük gösteriyor.
Bel hizasında tutup çektiğimde resim istediğim gibi çıkıyor ancak bu sefer de bu darlaşma sorununu yaşıyorum. Acaba bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır?
@SideWinder bakabilirsen çok memnun olurum.
Odanın tamamını gösterebilmek için geniş açı kullanmam gerekiyor. Ancak geniş açı odanın olduğu genişlikten daha dar göstermesini ayrıca olduğu uzunluktan daha uzun göstermesine yol açıyor. Özellikle mutfak ve balkonları çekerken bunu çok yaşıyorum.
Telefonu kafamın üzerinde tutup çektiğimde resmi olduğundan küçük gösteriyor.
Bel hizasında tutup çektiğimde resim istediğim gibi çıkıyor ancak bu sefer de bu darlaşma sorununu yaşıyorum. Acaba bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır?
@SideWinder bakabilirsen çok memnun olurum.