Xiaomi Redmi Note 8 için hangi şarj kablosu alınmalı?

herchell

Hectopat
Merhaba telefonum Xiaomi Redmi Note 8. kablonun uçlarında hafif kopukluk var iki tarafta sanırım geç şarj oluyor çünkü. Adaptörün özelliklerini alt tarafta belirttim hangi USB kablosunu almam gerekli? Bazı sitelerde 6A ve 3A var, kafam karıştı.
Power adapter| model: MDY-11-ep | GG62012R906348j
Input:100-240VAC,50/60Hz,0.6 a
Output: 5.0v=3.0a 15.0W/9.0V=2.23A 20.0W/12.0V=1.67A 20.0W/10.0V=2.25A Max 22.5W Max.

Aynı telefon bende var bir tane kablo aldım bilgisayar okumuyor ama şarj oluyor başka bilgisayarda da öyle oldu dosya aktaramadım. Alacağın kabloya dikkat et eğer bilgisayara dosya atıyorsan. İstiyorsan alışveriş merkezlerinde Xiaomi'nin kendi mağazasında şarj kablosu var orijinal (sitesinde de varmış).

Aynı telefon bende var bir tane kablo aldım bilgisayar okumuyor ama şarj oluyor başka bilgisayarda da öyle oldu dosya aktaramadım. Alacağın kabloya dikkat et eğer bilgisayara dosya atıyorsan. İstiyorsan alışveriş merkezlerinde Xiaomi'nin kendi mağazasında şarj kablosu var orijinal (sitesinde de varmış).
hocam orijinal bakıyorum da siteleri gezdim biri 6A diyor öbürü 3A diyor,kablonun iç kısmı turunca bazılarında bilmiyorum galiba teknosa tarzı yerlere bakacağım

Bilinen bir markanın kablosunu alın; 3A olması da yeterli. Cellularline, Spigen, BaseUS, UGreen, Belkin gibi markaları tercih edebilirsiniz ancak fiyatları haliyle pahalı(ca) olacaktır. 6A sertifikalı kablolar da işinizi görür ama bunlar daha da pahalı olacaktır ve aradaki fark sizin bir işinize yaramayacaktır. Zira telefon ne isterse, adaptör de onu verecek ama telefon da 3A'den fazlasını istemeyecektir.

Eğer İstanbul'da iseniz Asya Yakası Ayrılıkçeşmesi Nautilus AVM'deki TeknoSA'da epeyce kablo çeşidi var. Keza Mediamarkt'larda da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı