Xiaomi Redmi Note 8 IMEI kaydı bulunmuyor

Samsung Galaxy A52 telefonumda da aynısı oldu. Müşteri hizmetlerini arayın IMEI kaydı için. Ücretsiz yapıyorlarsa yapsınlar. Yapmıyorlarsa polise başvurun. Samsung sağolsun ücretsiz kayıt yapıyor.
 
Merhabalar yeni Xiaomi Redmi Note 8 telefon aldım. Telefonu daha dün aldım ve bugün bana yasal uyarı adı altında IMEI kaydım olmadığı için 120 gün sonra kapatılacağı içerikli bir mesaj geldi. E devletten IMEI sorgulattigimda da kaydımın bulunmadığı gözüküyor. *#06# kodu ile girdiğim telefondaki IMEI bilgilerim ile mesajdaki IMEI kodu da uyuşmuyor. (mesajda gelen IMEI kodunun son sayısı eksik) ne yapmam gerek?

Hepsiburada ile iletişime geçin.
Çözüm sağlanamaz ise önce hakem heyetine, satıcı dolandırıcı çıkarsada hakem heyetinden sonra polise gidin.
 
Satıcı ile iletişime geçin. İletişime geçince birkaç gün bekleyin derler genellikle, BTK kayıt işleminde biraz yavaş kaldığı için 1-2 haftada bile anca yaptıkları oluyor IMEI işlemini. Telaşa gerek yok kısaca.
Hepsi burada destek hattıyla şimdi görüştüm. Bana da yoğunluk olduğu için kaydın geciktiğini söylediler. 14 gün içerisinde kaydın olacağını söylediler. Bir sorun çıkmaz değil mi?
 
Hepsiburada destek hattıyla şimdi görüştüm. Bana da yoğunluk olduğu için kaydın geciktiğini söylediler. 14 gün içerisinde kaydın olacağını söylediler. Bir sorun çıkmaz değil mi?

Hocam iade edin bence.
Eğer 14 gün içinde kayıt olmazsa iade edemezsiniz artık iade süresi geçeceği için. Rezil olan siz olursunuz, ya iade ya da değişim talep edin.
 
14 gün iade süresi zaten gerçekten şüpheli. Gerçi 1 ay geçse de kaçak telefon sattıkları için iade edersiniz fakat bürokrasiyle uğraşırsınız. 2 gün bekleyip iade edin derim ben de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı