Recovery Xiaomi Redmi Note 8 Pro TWRP ile format atılır mı?

snowlow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben telefonumu sıfırlamak istiyorum fakat cihaz yurt dışı IMEI siliniyor. Cihaza TWRP ile root atsam, daha sonra TWRP üzerinden cihazı sıfırlasam, daha sonra ise TWRP'yi silsem olur mu? IMEI'nin silinmesini istemiyorum. Veya farklı yöntem varsa anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
Cihaz: Xiaomi Redmi Note 8 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçak xiaomi kullanan birisine şu yöntem ile format atmıştık:

Öncelikle twrp üzerinden wipe üzerinden normal şekilde yaparmış gibi Önce wipe data yapıp sonra advanced wipe üzerinden Dalvik / ART Cache, System, Data, Cache bölümlerini silip twrp'den çıktıktan sonra fastboot moduna girip normal şekilde sp flash tool ile rom atmıştık. İMEİ eskisi gibi duruyordu. Yani bu şekilde siz de format atabilirsiniz.

Kaçak Xiaomi kullanan birisine şu yöntem ile format atmıştık:

Öncelikle TWRP üzerinden wipe üzerinden normal şekilde yapar mış gibi önce wipe data yapıp sonra Advanced wipe üzerinden dalvik / art cache, System, data, cache bölümlerini silip TWRP'den çıktıktan sonra Fastboot moduna girip normal şekilde SP Flash Tool ile ROM atmıştık. IMEI eskisi gibi duruyordu. Yani bu şekilde siz de format atabilirsiniz.

Anladım fakat bu işlem çok kafa karıştırıcı ve zor ondan dolayı benim dediğim gibi yapsam sorun yaşar mıyım? İşlemden sonra efs yedeği alacağım.

TWRP ile IMEI yedeği alıp silin.

Bir şey soracağım şimdi ilk önce TWRP üzerinden sıfırlasam daha sonra efs yedeği alsam bilgisayara ondan sonra TWRP'yi silsem olduki sorun çıktı telefona ROM atsam ve efs yedeği üzerinden tekrar TWRP ile o efsyi yükleyebilir miyim? (çok kafa karıştırıcı oldu 😂)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı