Xiaomi Redmi Note 8 PUBG Mobile oyundan atma

ScArFacE21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba telefonun IMEI kadı yoktu bugün kayıdı yapıldı ve sıfırlandı ama IMEI kaydı atılmadan önce PUBG cayır cayır akıyordu ama şimdi 2 dakikada bir atıyor.

(Not: Magisk Manager diye bir uygulama var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba telefonun IMEI kadı yoktu bugün kayıdı yapıldı ve sıfırlandı ama IMEI kaydı atılmadan önce PUBG cayır cayır akıyordu ama şimdi 2 dakikada bir atıyor.

(Not: Magisk Manager diye bir uygulama var.)

Diğer uygulamalarda bir sorun yoksa o uygulama kaynaklı bir durum olabilir. Silip yeniden yüklemeyi denedin mi? Ben de IMEI kaydını sonradan attırdığım Redmi Note 8 kullanıyorum ve bende de Magisk Manager var. Ama seninki gibi bir sorunla karşılaşmadım.

Bir de başka IMEI atmış ZTE Blade-Avea'in TOUCH telefon modeli gözüküyor ayrıca 2 defa silip yeniden yükledim
Dostum bende de uyduruk bir telefon var onun bir farkı olmuyor. Dediğim bunun donanımsal bir sorun olmadığı açık. Diğer uygulamalar da sorunsuz ise uygulama kaynaklıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı