Xiaomi Redmi Note 8 suya düştü

telefonu kapalı bir şekilde pirinç kavanozuna kapatın 1-2 hafta gerekirse 1 ay bekletin eger telefon kapalı şekilde beklerse garanti düzelir

O kadar karamsar olmaya gerek yok. 3 saat kapalı durup, 3 saat sonra pirince yatırıldıktan sonra açılan telefonum var.

Pirince tabiri caizse göm. Ben neredeyse bir pakedi bitirip arasına koydum, kuru-nemsiz bir oda vardı içeride 3 saat durdurdum. Sen de öyle yap.
Aynen öyle. Pirince de sonrasında hiçbir şey olmuyor zaten tüketilebilir.

Bu arada bir not: Xiamoilerde var mı bilmiyorum ama bu cihazlarda mavi bir bant var, su teması olduysa kırmızı oluyor. Bu sayede garantiye dahil olması önleniyor, şu an gitseniz bile kullanıcı hatası diyebilirler ve belki telefon düzelecekse de orada açmayı deneyip kısa devre yaptırabilirler.
Aynen öyle. Pirince de sonrasında hiçbir şey olmuyor zaten tüketilebilir.
Açıkçası pirinci yedik mi, attılar mı bilmiyorum ama o dönem S4 almıştım ve baya tırsmıştım. :D

Bu arada bir not: Xiamoilerde var mı bilmiyorum ama bu cihazlarda mavi bir bant var, su teması olduysa kırmızı oluyor. Bu sayede garantiye dahil olması önleniyor, şu an gitseniz bile kullanıcı hatası diyebilirler ve belki telefon düzelecekse de orada açmayı deneyip kısa devre yaptırabilirler.

Açıkçası pirinci yedik mi, attılar mı bilmiyorum ama o dönem S4 almıştım ve baya tırsmıştım. :D
Bende de Note 3 Neo vardı döneminin en iyi telefonlarından biriydi, pirince koyduktan sonra ilk açılmadı meğerse kapatmayı unutmuşum şarjı bitmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı