Xiaomi Redmi Note 9 Pro vs Xiaomi Redmi Note 10

Bütçe
3700
Paran varsa POCO X3 Pro. (8 GB RAM, 256 GB hafıza, 120 Hertz ekran)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki başka telefon öneriniz var mı?
Şuana kadar Sony Samsung ve Apple cihazlarından başka cihaz kullanmadım. Bu yüzden bu markalardan öneri yapmam daha iyi olur. 128 GB A50 ya da A70 bulabilirseniz 0 o fiyata alınabilir. Bu cihazlar dışında Poco X3 NFC veya Redmi Note 9 Pro ağır basıyor bence.
 
Benimde bir süredir ilgimi Note 10S çekiyor. Sanki vaadedileni veriyor testlerde.
Note 10S kullanıyorum bu fiyat bandında kamera ve işlemci performansı açısından en iyisi değil. Ama bu telefonu alan adamda oyun performansı için almıyor zaten. Tasarımı ve amoled ekranı için alıyor. Bataryasına gelince bana -oyun oynayan biri değilim- şarjı 2 gün yetiyor ve yaklaşık 1 saatte şarjı doluyor. Eğer bir telefonda sizin için işlemci performansından çok materyal kalitesi ve estetik önemliyse bu telefonu size önerebilirim.
 
Note 10S kullanıyorum bu fiyat bandında kamera ve işlemci performansı açısından en iyisi değil. Ama bu telefonu alan adamda oyun performansı için almıyor zaten. Tasarımı ve AMOLED ekranı için alıyor. Bataryasına gelince bana -oyun oynayan biri değilim- şarjı 2 gün yetiyor ve yaklaşık 1 saatte şarjı doluyor. Eğer bir telefonda sizin için işlemci performansından çok materyal kalitesi ve estetik önemliyse bu telefonu size önerebilirim.

Benim de bir süredir ilgimi Note 10S çekiyor. Sanki vaadedileni veriyor testlerde.

Şimdi baktım Xiaomi'nin kendi sitesinde Redmi Note 10s indirime girmiş. Uygulamadan da alırsan 200 TL indirim veriyor. Yaklaşık 1000 TL indirim. 64 GB hali 3700 TL'ye geliyor.
 
Note 10S kullanıyorum bu fiyat bandında kamera ve işlemci performansı açısından en iyisi değil. Ama bu telefonu alan adamda oyun performansı için almıyor zaten.
Yanlış. Yongası o fiyat aralığındaki SD 720G muadillerinden daha güçlü. Özelikle GPU olarak, oyun performansında iyi bir cihaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı