O oguzhanoss Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Annemin telefonu (Redmi S2) 2 gündür kendi kendine sıfırlanıyor. Bugün babamın telefonu da (Xiaomi Note 8) sıfırlandı sebebi ne olabilir?
Annemin telefonu (Redmi S2) 2 gündür kendi kendine sıfırlanıyor. Bugün babamın telefonu da (Xiaomi Note 8) sıfırlandı sebebi ne olabilir?
Sefaltnts3945 Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 686 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 Rom var mı?
O oguzhanoss Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Sefaltnts3945 dedi: Rom var mı? Genişletmek için tıkla... O ne demek hocam ?
Sefaltnts3945 Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 686 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 oguzhanoss dedi: O ne demek hocam ? Genişletmek için tıkla... Rom yani telefona başka bir yazılım kurmak.Yoktur diye tahmin ediyorum ama sorayım dedim.
oguzhanoss dedi: O ne demek hocam ? Genişletmek için tıkla... Rom yani telefona başka bir yazılım kurmak.Yoktur diye tahmin ediyorum ama sorayım dedim.
O oguzhanoss Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #5 Sefaltnts3945 dedi: ROM yani telefona başka bir yazılım kurmak. Yoktur diye tahmin ediyorum ama sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ROM yok. Bir anda böyle oldu simini çıkartıp başka telefona taktık 10 dk sonra o da kendini resetledi.
Sefaltnts3945 dedi: ROM yani telefona başka bir yazılım kurmak. Yoktur diye tahmin ediyorum ama sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ROM yok. Bir anda böyle oldu simini çıkartıp başka telefona taktık 10 dk sonra o da kendini resetledi.
Sefaltnts3945 Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 686 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #6 oguzhanoss dedi: Yok hocam ROM yok. Bir anda böyle oldu simini çıkartıp başka telefona taktık 10 dk sonra o da kendini resetledi. Genişletmek için tıkla... O yüzden olmuş demek ki.Ama tam neden oldu bilemeyeceğim malesef.
oguzhanoss dedi: Yok hocam ROM yok. Bir anda böyle oldu simini çıkartıp başka telefona taktık 10 dk sonra o da kendini resetledi. Genişletmek için tıkla... O yüzden olmuş demek ki.Ama tam neden oldu bilemeyeceğim malesef.