Xiaomi Redmi yazısında takılı kaldı

Kendim yaparım da, neyi, nereden indireceğim?
Zaten sorun 100 TL ile çözülecek işlem. 50 TL de işçilik. Kendin 3000 veya kaç paraysa o telefonu mahvedebilirsin kendin. Git telefoncu yapsın 150 TL çok bir şey değil.

ROM attım ancak aynı sorun devam ediyor.
Bravoo arkadaş 1 günde telefoncunun güvenle çözebileceği bir sorunu OEM kilidi açarak çözmeye kalkıp becerememiş. OEM kilit boşuna koyulmuyor herhalde. Zırt pırt açılacak bir şey değil o. Hard reset atarlarsa cihazına Google hesabının parolasını ister cihaz. OEM kilidi kaldırmak bu işlemi devre dışı bırakıyor. Telefonunu çaldırdığın anda tüm verilerine ve özel fotoğraflarına hoşçakal diyebilirsin. 1 gün sonra internette görürsün hepsini.

Boşuna gerilmenizi anlamış değilim. Bilmediğimi söyledim zaten arkadaşlar yönlendirdi yaptım. Nereden bilebilirim ki? Amacım yardım almaktı zaten.

Boşuna gerilmenizi anlamış değilim. Bilmediğimi söyledim zaten arkadaşlar yönlendirdi yaptım. Nereden bilebilirim ki? Amacım yardım almaktı zaten.
Telefon Resmi yazısında kalmış ve siz önce sebebi anlamak yerine üstüne başka bir şey yüklemişsiniz. Ya telefon hard brick moduna geçseydi? 150 TL'ye olacak bir işi çok gördüğünüz için 3000 veya ne kadarsa güzelim telefon boşa gidecekti. Şuan düzeldi mi bari hala aynı mı?

Telefoncu 150₺ istedi demişsin. 100₺'ye çözülebilecek bir işlem. Başka birine sorabilirsin. Ya da kendin ROM atmayı denersin.
150 ile 100 TL arasındaki farkı söyler misiniz?? 50 TL adam işçilik alıyordur. En azından 3000 TL olan bir makineyi kaybetmek istemiyorsan değer.

Bende fiyatın aşağı yukarı normal olduğunu söyledim. Ve minimum fiyatını belirttim.

Bende fiyatın aşağı yukarı normal olduğunu söyledim. Ve minimum fiyatını belirttim.
Hocam adama 150 TL çok 100 TL'ye yapanı bul veya kendin yap demişsin. Adam çok bilgili değil ise nasıl kendi yapsın. Bilen birine yaptırmak her zaman daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…