Custom ROM Xiaomi ROM atma işlemi nasıl olur?

Metrepat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bazı ROM'lar ( evulotion X vs.) Bu ROM'ları kurunca cihazı farklı bir cihaz olarak tanıtıyor ve PUBG de 120 FPS'e çıkarıyormuş. Benim cihazımda 888 var benim arkadaş MTK 8200 ile 120 FPS alıyor. Benim telefonum da verebilir mi? Bu ROM işlemi ile alakalı bilgi verir misiniz nasıl yapılıyor? Zararı var mı? Cihazımın bootloader kilidi açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bazı ROM'lar ( evulotion X vs.) Bu ROM'ları kurunca cihazı farklı bir cihaz olarak tanıtıyor ve PUBG de 120 FPS'e çıkarıyormuş. Benim cihazımda 888 var benim arkadaş MTK 8200 ile 120 FPS alıyor. Benim telefonum da verebilir mi? Bu ROM işlemi ile alakalı bilgi verir misiniz nasıl yapılıyor? Zararı var mı? Cihazımın bootloader kilidi açık.

Snapdragon 888 stabil şekilde 120 FPS verebilecek bir işlemci değil diye düşünüyorum açıkçası, fakat elbette denemekte fayda var. Throttle yapmazsa verebilir, aynı şekilde tek amacınız PUBG ise shizuku gibi kablosuz hata ayıklamaya izin veren uygulamalar ve 120 FPS unlock işlevi gören uygulamalarla 120 FPS seçeneğini aktif edebilirsiniz.

Snapdragon 888 stabil şekilde 120 FPS verebilecek bir işlemci değil diye düşünüyorum açıkçası, fakat elbette denemekte fayda var. Throttle yapmazsa verebilir, aynı şekilde tek amacınız PUBG ise shizuku gibi kablosuz hata ayıklamaya izin veren uygulamalar ve 120 FPS unlock işlevi gören uygulamalarla 120 FPS seçeneğini aktif edebilirsiniz.

Shizuku oyunu bozuyor, 60 sabitte kalıyor. Oyunu sil baştan yaptim bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Shizuku oyunu bozuyor 60 sabitte kalıyor oyunu sil baştan yaptim bu yüzden.

Bunun shizuku ile alakalı olduğunu sanmıyorum, sırf bir oyun için de ROM atıp cihazı tamamen çöp etme riskine girilmez, cihazınız 90 FPS stabil alıyorsa bu en rahatı olacaktır. Çoğunlukla 120 FPS aldığım oyunlarda bazen 60 FPS limitine bile takılabiliyorum, araştırırsanız göreceksinizdir, birçok kişi bu durumu yaşıyor.

Bende de aynısı oluyor işte.

Bunun shizuku ile alakalı olduğunu sanmıyorum, sırf bir oyun için de ROM atıp cihazı tamamen çöp etme riskine girilmez, cihazınız 90 FPS stabil alıyorsa bu en rahatı olacaktır. Çoğunlukla 120 FPS aldığım oyunlarda bazen 60 FPS limitine bile takılabiliyorum, araştırırsanız göreceksinizdir, birçok kişi bu durumu yaşıyor.

Hocam cihaz 90 FPS. Şu an 90a çeksem de 60 limit yedi shizuku denerken yardımcı olur musun?

Son düzenleme:
Termux ne alaka acaba? Ne için kullandınız?

Root erişimi olmadan sistem dosyalarını değiştiremiyor diye biliyorum.
Bootlader açık da root yok telefonda. Uygulama bu uygulamayla birlikte çalışıyor. Redmi k60 pro mu rog 6 mı redmagic 7s pro mu hangisi daha iyi pubg için? iPhonea yakın mı performansları

Bootlader açık da root yok telefonda. Uygulama bu uygulamayla birlikte çalışıyor. Redmi K60 Pro mu ROG 6 mı Red Magic 7S Pro mu hangisi daha iyi PUBG için? İphonea yakın mı performansları.

Öyle olmaması gerekiyor açıkçası, kablosuz hata ayıklama ile açabiliyorsunuz.

Red Magic 7S Pro daha iyidir.

Geri
Yukarı