Arkadaşlar selam, fotoğraflara ekliyorum. Öncelikle modemin üstünde routera çektiğim kablonun takılı olduğu portun ışığı yanmıyor. Routerın üstündeki çalışma ışığı yanıyor ama internet ışığı yanmıyor. Fişi çıkartıp takınca düzeliyor daha sonra tekrar kopuyor. Fotoğrafları ekliyorum. Problem nedir acaba ve çözümü?
Cihazları biliyorsanız beyaz olan ve siyah olanı detaylı açıklar mısınız yardımcı olalım. Beyaz da bir kablo gördüm. Beyaz olanı kablosuz olarak mı kullanıyorsunuz?
Bir tanesini düzeltmemiz gerekir ilk başta.
Cihazları biliyorsanız beyaz olan ve siyah olanı detaylı açıklar mısınız yardımcı olalım. Beyaz da bir kablo gördüm. Beyaz olanı kablosuz olarak mı kullanıyorsunuz?
Bir tanesini düzeltmemiz gerekir ilk başta.
Router içinde ayar yapmanız gerekebilir. Mavi Ethernet kablosu eksiz orijinal sanırsam.
Kabloyu bilgisayarınıza takma şansınız var mıdır? Kontrol amaçlı.
Router içinde ayar yapmanız gerekebilir. Mavi Ethernet kablosu eksiz orijinal sanırsam.
Kabloyu bilgisayarınıza takma şansınız var mıdır? Kontrol amaçlı.
Router içinde sistemsel bozukluk olabilir, bu router için bu problemi araştırdınız mı? onun dışında kabloları ve donanımsal olarak router ile ilgili bir sıkıntı çıkaran durum var mı inceleyin.
Router içinde sistemsel bozukluk olabilir, bu router için bu problemi araştırdınız mı? onun dışında kabloları ve donanımsal olarak router ile ilgili bir sıkıntı çıkaran durum var mı inceleyin.