Xiaomi Smart Band 10 vs 9 Pro

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
geforce rtx 4050
AMD Ryzen 7 8845HS w/ Radeon 780M Graphics
Smart band 10 çıktı ve 9 Pro ile aralarında fiyat farkı yok denecek kadar az 10. nesilde uyku takibi gelişti deniliyor fakat, 9 Pro da çift LED teknolojisi ile daha iyi izleneme takibi yaptığını iddia ediyor. Karşılaştırma sitelerinde ise durum vasat, siz hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi Band 10'da kulaklık kontrolü falan olacakmış. 9 Pro ekranı ve bataryası daha büyük. Şahsen ikisini de almazdım düz 9 alırdım. 2 kat fiyat farkı var ikisi arasında da ve bana sorsan o fark 500 lira bile etmez.

İkisinin tarzi farkli, 9 Pro biraz daha saat gibi duruyor. Ben normal saat kullanıyorum, yanina band alacaksam 10'u alirdim. İkisini kiyaslamak bence saçma, benzemiyorlar bile.

9 ile 10'un 2-3 farkı var oda azıcık ekran parlaklığı farkı gibi basit şeyler. İkisi arasında 2 kat fiyat farkı var Smart band 10'un fiyatı 1200 civarlarına inmediğinde alınmaz. Lansman fiyatı 2K ve çok pahalı.

9 ile 10'un 2-3 farkı var oda azıcık ekran parlaklığı farkı gibi basit şeyler. İkisi arasında 2 kat fiyat farkı var Smart band 10'un fiyatı 1200 civarlarına inmediğinde alınmaz. Lansman fiyatı 2K ve çok pahalı.

O zaman 9, fiyatina bakmamistim, ondan 10 dedim. 9 1K filansa, alacaksam 9 alirim :D altiustu uyduruk band yani, adim saysin, uyku takip etsin, nabiz takip etsin yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı