Xiaomi Smart Band 7 Pro vs Xiaomi Redmi Watch 3 Active

Gustavo Fring

Hectopat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
System : MSI PULSE GL66 11UEK-048TR Notebook
Mouse : Corsair Katar Pro (CH-930C011-EU)
Headset : Gamenote H2002D
Second Screen: Philips 203V
Meslek
Öğrenci
Kesinlikle Redmi Watch 3 active diyorum. Daha önce Mi Band 4-5-6 kullanan ve yaklaşık 1 aya yakındır Redmi Watch 3 active kullanan biri olarak aşırı memnunum. Hem daha güncel hem daha fazla batarya hem daha büyük ekran hem telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz hatta direk numarayı bile çevirip öyle arayabiliyorsunuz. Daha ne olsun 🤣 👍

Kesinlikle Redmi Watch 3 active diyorum. Daha önce Mi Band 4-5-6 kullanan ve yaklaşık 1 aya yakındır Redmi Watch 3 active kullanan biri olarak aşırı memnunum. Hem daha güncel hem daha fazla batarya hem daha büyük ekran hem telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz hatta direk numarayı bile çevirip öyle arayabiliyorsunuz. Daha ne olsun 🤣 👍
Servis ve uygulamalar bölümünde Xiaomi Smart Band 7 Pro daha fazla özelliğe sahip. Bu kısım eksik mi yazılmış?

Servis ve uygulamalar bölümünde Xiaomi Smart Band 7 Pro daha fazla özelliğe sahip. Bu kısım eksik mi yazılmış?

Şimdi baktımda aşırı gereksiz şeyler mevcut orada hatırlatıcı, zamanlayıcı gibi. Ayrıca müzik çalar kontrolünü ben şu an yapabiliyorum ileri geri durdurma başlatma falan. Bence eksik bilgiler var orada.

Şimdi baktımda aşırı gereksiz şeyler mevcut orada hatırlatıcı, zamanlayıcı gibi. Ayrıca müzik çalar kontrolünü ben şu an yapabiliyorum ileri geri durdurma başlatma falan. Bence eksik bilgiler var orada.
Bunu söylediğiniz iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Ama size son olarak Sensörler kısmını sormak istiyorum. Xiaomi Redmi Watch 3 Active'de sadece İvmeölçer varmış. Burası da mı eksik? Eğer doğruysa sensörlerin olup olmaması bir şeyi değiştirir mi?

Bunu söylediğiniz iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Ama size son olarak sensörler kısmını sormak istiyorum. Xiaomi Redmi Watch 3 Active'de sadece ivmeölçer varmış. Burası da mı eksik? Eğer doğruysa sensörlerin olup olmaması bir şeyi değiştirir mi?

O konu hakkında bilgim yok maalesef bir şey söylersem doğru olmaz netten araştırmanız daha kafi.

Merhaba herhangi birini satın aldınız mı acaba? Bende aynı saatler arasında kaldım. Xiaomi Mi Band 5'ten geçeceğim. Çok fazla seçenek var ama Xiaomi Watch 3 active aralarında en cazip olanı gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı