Xiaomi 11 Pro+ 5G kullanıyorum memnunum arkadaşım 12 kullandı ilk aydan yere hiç düşürmemesine rağmen ekranda karıncalaşma olmuş küçük küçük çizikler var. Benim demek istediğim ortalama bir Xiaomi telefon ne kadar götürür?
Xiaomi 11 Pro+ 5G kullanıyorum memnunum arkadaşım 12 kullandı ilk aydan yere hiç düşürmemesine rağmen ekranda karıncalaşma olmuş küçük küçük çizikler var. Benim demek istediğim ortalama bir Xiaomi telefon ne kadar götürür?
Kullanımına bağlı 1,2 senede 3,4,5 senede , daha fazlada götürür.Xiaomi 11 Pro+ 5G kullanıyorum memnunum arkadaşım 12 kullandı ilk aydan yere hiç düşürmemesine rağmen ekranda karıncalaşma olmuş küçük küçük çizikler var. Benim demek istediğim ortalama bir Xiaomi telefon ne kadar götürür?
Note 10 Pro kullanıyorum ilk çıktığından beri kılıfsız her yere düşürdüm ama hala sapa sağlam.
Xioami modelinden, modeline değişir. Redmi 9C ile ilk gün kasmalar olur, Mi 14 Ultra ise 5 yıl sonra başlayabilir. Sizin cihazınız ise en kötü 3 yıl dayanır, siz kırmadığınız sürece.Xiaomi 11 Pro+ 5G kullanıyorum memnunum arkadaşım 12 kullandı ilk aydan yere hiç düşürmemesine rağmen ekranda karıncalaşma olmuş küçük küçük çizikler var. Benim demek istediğim ortalama bir Xiaomi telefon ne kadar götürür?
Xiaomi modelinden, modeline değişir. Redmi 9C ile ilk gün kasmalar olur, Mi 14 Ultra ise 5 yıl sonra başlayabilir. Sizin cihazınız ise en kötü 3 yıl dayanır, siz kırmadığınız sürece.
Arkadaşınızın cihazı fabrika çıkışlı sorunlu olabilir.
Onlardan birşey olmaz. Arkadaşınız gibi direk bozuk cihaz çıkmazsa en kötü 3 yıl dayanır, 3 yıl sonrada direk bozulmaz veya kapanmaz. Değiştirme zamanının sinyallerini vermeye başlar.Hocam telefonuma sahip çıkan birisiyim 1 yıl önce aldım 1 yılda sadece 1-2 kere düşürdüm onlarda çok büyük darbe değildi bir kere masadan halıya düştü diğeride kanepe arkasina.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.