Xiaomi telefon önerisi

Tanıdık telefoncu var. Yaklaşık 1000TL civarı bir fark var. :D

Sağlam kazık.
İnternet üzerinden alın?

Mi 11 Lite alsanız bile her türlü daha karlı :D
 
Arkadaşım 3200TL olarak söyledi, 3000TL'ye inme durumu vs. olur mu bilemiyorum tabii.

Hocam 3200 TL ise yurt dışı kaçak cihazdır.
Yurtdışı cihazların garantisi olmuyor , ya da satan kişi oluyor ama güvenilir değil kesinlikle.

Yurt dışından getirince normalde 2000TL IMEI kayıt ücreti var fakat telefoncular yasal olmayan bir yoldan IMEI atıp cihazları satıyorlar.
 
Muhtemelen olmayacak. :/

Hocam 1000 TL daha biriktirin riske girmeyin bence Samsung A52 alin 1000 TL için bu risk değmez.

Hocam 3200 TL ise yurt dışı kaçak cihazdır.
Yurt dışı cihazların garantisi olmuyor, ya da satan kişi oluyor ama güvenilir değil kesinlikle.

Yurt dışından getirince normalde 2000TL IMEI kayıt ücreti var fakat telefoncular yasal olmayan bir yoldan IMEI atıp cihazları satıyorlar.

Hocam artik 2019'dan sonra kayit ettirilen cihazlar sadece kendi hattina kayitli SIM kartlar ile calisiyor, arkadas e-Devlet'ten kendi uzerine kayit ettirmesi lazim ama kayit ettirmesi icinde yurt dışına ucmasi lazim mecbur yasal olmayan yoldan kayit ettirildi telefoncu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
POCO X3 Pro almayı düşünüyordum fakat "kamerası diğerlerine nazaran daha kötü.", "ekranı kötü.", "bazı telefonların kamerasına toz kaçıyor uzak dur." gibi şeyler duyduğum için sizlere sormak istedim. Ortada belirli bir bütçe yok fakat uçuk bir miktar olmasının da bir anlamı yok gibi, belirttiğim telefonun fiyatını baz alabilirsiniz. Teşekkür ederim. :)
Kameraya toz kaçma olayı Redmi Note 9 serisinde vardı. Oyun oynuyorsan, kamera ile işin yoksa X3 Pro alabilirsin ama günlük kullanıcı için kaba ve ağır bir cihaz, günlük kullanıcı için de Mi 11 Lite öneririm.
 
Kameraya toz kaçma olayı Redmi Note 9 serisinde vardı. Oyun oynuyorsan, kamera ile işin yoksa X3 Pro alabilirsin ama günlük kullanıcı için kaba ve ağır bir cihaz, günlük kullanıcı için de mi 11 Lite öneririm.

Hocam o telefon oyun telefonu zaten dizi, film vs izliyorsa A52'nin ekrani daha iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı