Sinirlenmeniz normal. Ben de eskiden çok fazla uğraşıyordum, çıldırıyordum, bıkıyordum. Ama her şeyden önce sabır. Bu arada sinirlenmene gerek yoktu "Bootloader" kilidini açmak için 1 hafta beklemelisin. Mİ hesabına giriş yaparak geliştirici seçeneklerinden kilit açmaya basıp hesabı ilişkilendirin. Yapmanız gereken tek şey sabırlıca 1 hafta beklemek. Geri kalanı sizde
Telefonu Mi Unlock uygulaması görmüyordu sabahtan beri, bir sürü driver denedim şuan da telefon bilgisayara hiç bağlanmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum, büyük ihtimal format atarım.
Telefonu Mi Unlock uygulaması görmüyordu sabahtan beri, bir sürü driver denedim şuan da telefon bilgisayara hiç bağlanmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum, büyük ihtimal format atarım.
Hocam bu attığınız romda arama ve mesajlaşma uygulamaları orijinal olan değil mi? Ayrıca ileride rom yüklemeyi iyice kafama koyduğumda bana yardımcı olabilir misiniz?
Hocam bu attığınız romda arama ve mesajlaşma uygulamaları orijinal olan değil mi? Ayrıca ileride rom yüklemeyi iyice kafama koyduğumda bana yardımcı olabilir misiniz?
Tabii ki size yardım ederim. Evet, dediğiniz gibi orijinal ''Mi Arama ve Mesajlaşma'' uygulamalarını bu Rom sayesinde kullanabiliyorsunuz. @Donkobus Ben uyumaya gidiyorum dostum, yarın sana daha fazla yardımcı olabilirim. İyi geceler...