Xiaomi ve Realme GT2 nasıldır?

Merhaba, arkadaşlar markaya olan önyargımdan ötürü cihazı bir türlü anlayamadım. Anlayamadığım: Cihazın özellikleri ve kutu içeriğine bakınca fiyatının enteresan ucuzlukta olması ya da bana öyle glemesi. Ön yargım: Güncelleme, yazılım-pil optimizasyonu ve malzeme kalitesinin iyi olmayacağı yönünde. (İşlemcinin ısınması da var ama başka konu) Sizce ön yargım ve anlamadığım kısımlar için haklılık payım var mı? Yoksa kuruntudan ibaret mi? Kullananlar varsa yardımcı olabilir mi?
Not: Alternatif ürünleri de konuşabiliriz ama bir yıldan eski ürünleri belirtmezseniz daha makul olur.

Merhaba, arkadaşlar markaya olan önyargımdan ötürü cihazı bir türlü anlayamadım. Anlayamadığım: Cihazın özellikleri ve kutu içeriğine bakınca fiyatının enteresan ucuzlukta olması ya da bana öyle glemesi. Ön yargım: Güncelleme, yazılım-pil optimizasyonu ve malzeme kalitesinin iyi olmayacağı yönünde. (işlemcinin ısınması da var ama başka konu) sizce ön yargım ve anlamadığım kısımlar için haklılık payım var mı? Yoksa kuruntudan ibaret mi? Kullananlar varsa yardımcı olabilir mi?
Not: Alternatif ürünleri de konuşabiliriz ama bir yıldan eski ürünleri belirtmezseniz daha makul olur.

Bütçe nedir?

888'li cihaz alma derim. S21 FE ya da POCO X4 GT'den birini almanı tavsiye ederim.
Evet, işlemci ısınıyor ama genellikle oyunlarda ısındığını belirtiyorlar ki gücü kıstığını (throttle) yaptığını da ekliyorlar. Fakat
(İşlemcinin ısınması da var ama başka konu)
işlemcinin ısınmasını saymazsak performans ve diğer etmenler bakımından cihazı anlamaya çalışıyorum.

Evet, işlemci ısınıyor ama genellikle oyunlarda ısındığını belirtiyorlar ki gücü kıstığını (throttle) yaptığını da ekliyorlar. Fakat

işlemcinin ısınmasını saymazsak performans ve diğer etmenler bakımından cihazı anlamaya çalışıyorum.
Hocam çok oyun oynayan biri değilsen gt2 alınır. Poco f5 vardı 14k 15k civarı ama onun da stoğu bitti elinde olan varsa da pahalıya satıyordur zaten stoklar yenileinrse almaya çalışırsınız.

Fiyatları normal, Apple gibi değil. GT 2 bu bütçede alınacak en iyi telefon.
15 bin liraya özellikleri benzer başka cihaz var mı?

Hocam çok oyun oynayan biri değilsen gt2 alınır. Poco f5 vardı 14k 15k civarı ama onun da stoğu bitti elinde olan varsa da pahalıya satıyordur zaten stoklar yenileinrse almaya çalışırsınız.
Yani bileşenler öyle diyor da Realme üretim kalitesi nedir? Güncelleme alma sıklığı nedir? Cihazın optimizasyonu ve pil süresi nedir? Bunlara cevap bulmadan sadece bileşenlerle gitmek pek sağlıklı gelmedi sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı