Xiaomi Watch S1 Active müzik hatası

Arkadaşlar yabancı forumlardan baktım sorunsuz şekilde güncellemeden sonra saate müzik indirip dinleye biliyorlar ama ben bir türlü yapamadım hiçbir yerde yerli bir kaynak bulamadım. Aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Yüklediğim görseller yabancı forumlardan.

Screenshot_2023-04-05-10-51-14-013_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-04-05-10-51-22-787_com.android.chrome.jpg

Arkadaşlar yabancı forumlardan baktım sorunsuz şekilde güncellemeden sonra saate müzik indirip dinleye biliyorlar ama ben bir türlü yapamadım hiçbir yerde yerli bir kaynak bulamadım. Aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Yüklediğim görseller yabancı forumlardan.

Eki Görüntüle 1727909

Eki Görüntüle 1727910

Telefonundaki MP3 şarkıları MP3 sıkıştırıcı bir programla m3u biçimli sese çevir. Çevirdiğin bu şarkıları telefonunun dahili belleğindeki ringtones klasörünün içine kopyala daha sonra telefonla saati Bluetooth ile bağla mi fitnes programı müzik bölümünden telefonundaki şarkıları görebilecek ve saate ekleyebileceksin. Saatin müzik çalarında da müzik kaynağını saat olarak seçdiğinde mi fitnes programı ile eklediğin şarkılar saatte görünecek ve dinleyebileceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı