Arkadaşlar ben buradan 120W şarj kablosu satın aldım aldıktan sonra siparişinizi aldık diye mail geldi akşam siteyi inceledim biraz ve gerçekliğinden şüphe ettim bu resmi Türkiye'nin resmi Xiaomi sitesi mi? Ayrıca bir tane daha Türk Xiaomi sitesi var dolandırılmış olabilir miyim?
Okuduğunu anlamadığı için yapabileceği şeyleri yapamayan kişi aslında olandan daha mı zekidir? Yani demek istediğim önünde böyle bir engel olduğu için kendi zekasını tam gösteremiyor olabilir mi?
Arkadaşlar ben buradan 120W şarj kablosu satın aldım aldıktan sonra siparişinizi aldık diye mail geldi akşam siteyi inceledim biraz ve gerçekliğinden şüphe ettim bu resmi Türkiye'nin resmi Xiaomi sitesi mi? Ayrıca bir tane daha Türk Xiaomi sitesi var dolandırılmış olabilir miyim?
Satın aldığınız site gerçek Xiaomi Türkiye sitesi değil. İkinci attığınız site gerçek site. Keşke Wikipedia'ya vs. girip emin olup alsaydınız ama iş işten geçmiş.
Miturkiye.com.tr için yazılan 'Www.miturkiye.com.tr Adresine Dikkat!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Miturkiye.com.tr hakkında şikayet yazmak iç...
Affedersin adamlar kazığı sokmuş bu saatten sonra sen laf soksan ne yazar. Olan olmuş.
Orijinal sitesinden ya da bilindik HB, Amazon gibi sitelerden al şarj aletini bu dolardırma da sana ders olsun. 60 yaşında emmiler bile yemiyor bu phishing sitelerini artık.
@Yusuf Aydıner eğer tarayıcıya elinle yazmıyorsan ya da favorilerden getirmiyorsan her zaman girdiğin sitenin uzantısına bak önce. Google'ın kendine hayrı yok artık.
Para senin hesabından gider ama hemen karşıya aktarılmaz. Provizyon işleminde durur bir gün boyunca. Çalıştığım yerde aynı gün iade isteme durumları olduğunda provizyon sayesinde aynı gün iade yapabiliyoruz. Bence bankayla bir görüş.