Rehber XiaoMiToolV2 ile ROM Atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu rehberde Endonezya ROM nerede? Redmi Note 11 Pro cihazıma kurmak istiyorum ama bulamadım?

Merhaba. Konuda artık Xiaomi kullanmadığım için destek vermediğimi birkaç kez belirtmiştim.
Yardımcı olmaya kalksam şu an doğru olur mu hiç emin değilim.

Zamanında rehberi program üzerinde EU ROM seçerek yapmıştım.
Cihazın Indonesia ROM'u da vardı, onu da kurabiliyordum. Ki bu program üzerinden birkaç kez de kurdum.

Sizin cihaz için Mi Flash Tool ile Fastboot ROM atmak gerekebilir. TR cihazı değilse Recovery ROM indirip TWRP üzerinden atmaya çalışın. Onun için Youtube videolarına bakın.
@erdiozgor
Xiaomi Firmware Updater
Burada Note 11 Pro için uygun Firmware linki var. Zamanında ben de buradan ROM dosyası çok indirdim.

Hocam mükemmel rehber ama ben bu programlara pek güvenemiyorum. Yakında belki C# öğrenip bunun gibi bir program tasarlayabilirim.

@KojiroHyuga04 hocam verdiğiniz Mi Flash tool programının yeni sürümleri çıktı. Yenileyebiliyor musunuz?

Son düzenleme:
Merhaba hocam.
Sosyal Tayfı'na sahip olduğum zamanlarda yüklemiştim yazılımları. Eğer imkanım varsa yeni sürümleri ekleyebilirim.

Teşekkür ederim bu arada
Ama dediğim gibi destek vermeyi bıraktım. Belki yedek cihaz olarak bir gün alırsam Xiaomi'ye yönelik rehberlere girişirim.

Programlar güvenilir aslında hocam. Yıllardan beridir kullanılan yazılımlar bunlar. Daha kapsamlı bir şey olursa elbette desteklemekten çekinmeyiz sizin yazılımı.

Rica ederim hocam. İsterseniz bu programların desteğini ben sürebilirim. İzin verirseniz.

Redmi 9C'yi 12.0.15'den 12.5.4'e geçirmek için Global ROM yükleyeceğim, telefon bozulmazsa iyi. MTK cihazlar için farklı bir bootloader kilidi açma programı verilmiş, onu mu kullanmamız gerekiyor?

@misty rosetta,
Mi Flash kullanın, BL açmaya gerek yok.

@KojiroHyuga04 hocam bende Redmi Note 9 var cihaz brick olmuştu bende internetten araştırıp bir şekilde unbrick etmeyi başardım ama bu sefer de cihazın hem bl kilidi kapandı hem de cihaz kendiliğinden MIUI Recovery'e girip nv data is corrupted sorunu çıkarmaya başladı. Nasıl çözerim acaba? Ailemin haberi olmadan halletmem lazım. Not: Telefon kaçak. @Umut Nas sizin bu xiaomi bozulmaları konusunda bilgili olduğunuzu düşünüyorum.

Hocam mi kilit açma durumunda ne yazmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…