Xigmatek 1000W PSU kötü mü?

alper3535

Hectopat
Daha fazla  
Bir hazır sistem sipariş ettim. İçinde bu güç kaynağı bulunuyor. Daha önce bu markadan güç kaynağı kullandım herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Ama çevremde marka hakkında kötü yorumlar da duydum, RTX 5080 vs R9 9950x3D gibi parçalar bulunan üst düzey bir sistem için bu güç kaynağı kullanılır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_1353.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Xigmatek Odin 650W kullanıyorum. Coil Whine dışında bir sorun veya arıza ile karşılaşmadım ama böyle bir sistemde daha kaliteli PSU'lara yönelmek daha mantıklı olur.

Vatandan hazır kasa sistem bakıyordum. İçinde bu psu kaynağı vardı, çevremde sorabileceğim çok kısıtlı kişi vardı 1.02 kişi falan onlar da iyidir deyince sipariş ettim. Dediğim gibi markayı da daha önce kullanmıştım o yüzden çok bir şüphe yoktu kafamda. Ama internette gezdikçe firma hakkında olumsuz yorumları da gördüm. Özetle başımın ağrısını istemiyorum yani bu marka bu model çok kötüyse siparişi iptal edebilirim.

Xigmatek kötü değildir, öyle noname markalar gibi patlamaz ya da dandik değildir.
Markadan çok modele mi önem versek?
Xigmatek bunları kendisi üretmiyor, Belirli PSU üreticileri var ona ürettirip kendi logolarını bastırıyorlar.
Çoğunu Andyson üretiyor.

Model hakkında bir bilgim yok. Bende aynı şekilde Vatan'dan 2 yıl önce sistem toplarken Xigmatek kasa ve PSU aldım. Açıkçası kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum çünkü 6-7 sene önceki sistemimde de Xigmatek kasa ve PSU kullandım. Bana hiç sorun çıkartmadı, ben memnun olduğumu söyleyebilirim.

Markadan çok modele mi önem versek?
Xigmatek bunları kendisi üretmiyor, Belirli PSU üreticileri var ona ürettirip kendi logolarını bastırıyorlar.
Çoğunu Andyson üretiyor.
Model yorumu yapacak kadar uzman değilim, ayrıca model yorumu yapmak için sistemle gelen fiyatını da bilmek gerek. Ben genel bir durumu diyorum, Xigmatek öyle Rampage'dir GamePower'dır 12V kanalını adam gibi kullanamayıp risk taşıyan PSU şirketlerine benzemez. Onu diyorum sadece.

Evet kötü ama sistemin RTX 5080 ve 9950X3D olduğu için kötü. Giriş-orta seviye bir sistemde xigmatek PSU çok sırıtmaz ama high end sistemde kullanılacak kadar güvenilir bir PSU olduğunu düşünmüyorum.

Genel olumsuz yorumlar üzerine, biraz kendimde araştırma yaparak. Siparişi iptal ettim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…