happyhood Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #1 Xigmatek 650W X-Power çok ses çıkarıyor. Nasıl çözerim?
siyaha Kilopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 735 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Çekmeköy / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr 21 Ocak 2021 #2 Fanını değiştirebilirsiniz. Sessiz bir fan takıp gücü anakarttan alabilirsiniz. Ben öyle yaptım.
happyhood Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #3 siyaha dedi: Fanını değiştirebilirsiniz. Sessiz bir fan takıp gücü anakarttan alabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yetkim yok
siyaha dedi: Fanını değiştirebilirsiniz. Sessiz bir fan takıp gücü anakarttan alabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yetkim yok
caindall Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #4 happyhood dedi: Xigmatek 650W X-Power çok ses çıkarıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Merhaba, çözebildiniz mi ? Yada bir sorun çıkarttı mı ?
happyhood dedi: Xigmatek 650W X-Power çok ses çıkarıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Merhaba, çözebildiniz mi ? Yada bir sorun çıkarttı mı ?
happyhood Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #5 caindall dedi: Merhaba, çözebildiniz mi ? Yada bir sorun çıkarttı mı ? Genişletmek için tıkla... Çok nadir ses geldiği oluyor ama geçti diyebilirim.
caindall dedi: Merhaba, çözebildiniz mi ? Yada bir sorun çıkarttı mı ? Genişletmek için tıkla... Çok nadir ses geldiği oluyor ama geçti diyebilirim.