Xigmatek Aurora 120 Ryzen 3 3300X'i soğutmuyor

JagdPzE100

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar rahatsız ediyorum ama bir türlü çözemedim. Sorunum şöyle başlıkta belirttiğim sıvı soğutmayı aldık 1 ay kadar oluyor Ryzen 3 3300X'de kullanıyorum ama masaüstünde 45 50'de geziniyor sıcaklık değerleri örnek verecek olursamda Rainbow Six Siege'de 72 73'e kadar çıkıyor normal mi değil mi anlamadım sıvı soğutmaya göre fazla geldi bana yardımcı olursanız memnun olurum ☺
Kasa modelini soracak olursanız Cooler Master Masterbox MB511.

Radyatör egzoz fanının yerine takıldı fanı içerden dışarıya veriyor havayı.

Hocam o sıvı soğutma çok iyi değil aslında. Ondan dolayı çok iyi soğutamaması normal bir de radyatör boyutu 120mm. Sıcaklık değerleriniz normal endişelenmenize gerek yok.

Hocam peki elimde önceden Ryzen 5 1400'de kullandığım soğutucu var Rampage ICED120-RGB 2x120mm RGB FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU modeli bu onun yerine bunu taksak nasıl olur sizce.

Hocam peki elimde önceden Ryzen 5 1400'de kullandığım soğutucu var Rampage ıced120-RGB 2x120mm RGB fanlı işlemci soğutucu modeli bu onun yerine bunu taksak nasıl olur sizce.

Hocam elinizdeki sıvı soğutucu ondan daha iyi soğutur işlemci o Rampage soğutucuyla daha çok ısınır zaten sıcaklık değerleriniz güzel sıkıntılar 85 dereceden sonra başlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı