Xigmatek Cocpit kasa ne kadar eder?

Bilgisayarımı 1.5 senedir kullanıyorum ve RAM az olması (8 GB) ve kasanın gereksiz büyük olup toz çekmesi canımı sıkmaya başladı. Bilgisayarımı ailem ben olmadan Vatan Bilgisayar'dan toplamış ve ailem de anlamadan oradaki tezgahtarlar ne dediyse yapmış. i5 11400F H610md mini ATX anakarta Xigmatek Cocpit E-ATX kasa almışlar. Ona verecekleri parayı RAM'e vermemişler. Ben bu kasayı satıp daha küçük bir şey alsam farkıyla da RAM alsam nasıl olur? Kaça gider bu kasa? Not: 700W PSU model. Gerçekten i5 11400F GT 730'a 700W güç kaynağı almak nedi? Kasanın sıfırı 3600 TL gibi. 2. elden kaça satabilirim. (Not kasa temiz hiçbir sorunu yok)

@Wone neden üzgün attınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkTelekom, Vatan Bilgisayar ve birkaç firma daha. İnsanları kazıklıyorlar sadece. Umarım yargılanırlar. Yatacak yerleri yok.
İnşallah, ailemi bir güzel kandırmışlar. O dönem pandemi vardı ve bana seyahat belgesi çıkaramamışlar ben bir ilçede yaşıyorum. O kadar tembihledim ama beni dinleyen kim. Sizce kaça gider bu kasa.

@siriius

Üzüldüm hocam sistem bileşenleri çok alakasız inşallah çok pahalıya almamışsınızdır keşke iade etseydiniz.
Hocam ahh ahh ahh. Ailem bana biraz güvenseydi kendim sistem toplayacaktım ama o zaman daha küçüktüm. Neyse geçen geçti artık. Kaç eder kasa?

Hocam ahh ahh ahh. Ailem bana biraz güvenseydi kendim sistem toplayacaktım ama o zaman daha küçüktüm. Neyse geçen geçti artık. Kaç eder kasa?
Pek küçük değildim ama yinede ailem güvenmedi bana.

Sarı siteye baktım 950 ile 2000 arası oynuyor fiyatlar 950₺ olan PSU'suz veriyormuş kullanılmamış yazmış diğerleri bilgi vermemiş PSU hakkında 1000₺ civarı yazabilirsiniz hızlı gitmesini istiyorsanız daha düşükte olabilir.
Çok beleşe gitmiş olur ya 700 W Psu var :(. Hiç yoktan küçük bir kasa ve 8gb ram çıkartsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı