A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Kasım 2020 #1 XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kasayı kullanıyorum, hava akışı nasıldır? Ön kapağı ve yan kapağı açık kullanıyorum.
XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK HAWTHORN EN9535 4x12CM LED FAN USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kasayı kullanıyorum, hava akışı nasıldır? Ön kapağı ve yan kapağı açık kullanıyorum.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 9 Kasım 2020 #2 Kötü bir kasa, önü vs. tamamen kapalı. Önü açınca zaten hava akışının kötü olması için herhangi bir sebep yok, önden giriyor arkadan çıkıyor.
Kötü bir kasa, önü vs. tamamen kapalı. Önü açınca zaten hava akışının kötü olması için herhangi bir sebep yok, önden giriyor arkadan çıkıyor.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Kasım 2020 #3 Ardaaa11 dedi: Kötü bir kasa, önü vs. tamamen kapalı. Önü açınca zaten hava akışının kötü olması için herhangi bir sebep yok, önden giriyor arkadan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yan kapağını kapatmalı mıyım?
Ardaaa11 dedi: Kötü bir kasa, önü vs. tamamen kapalı. Önü açınca zaten hava akışının kötü olması için herhangi bir sebep yok, önden giriyor arkadan çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yan kapağını kapatmalı mıyım?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 9 Kasım 2020 #4 aa12 dedi: Yan kapağını kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklarınız ne durumda? Ekran kartı ve işlemci ağır oyunlarda %100 yükte 75 derecenin üstünü görmüyorsa kafanız rahat olsun.
aa12 dedi: Yan kapağını kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklarınız ne durumda? Ekran kartı ve işlemci ağır oyunlarda %100 yükte 75 derecenin üstünü görmüyorsa kafanız rahat olsun.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Kasım 2020 #5 Ardaaa11 dedi: Sıcaklıklarınız ne durumda? Ekran kartı ve işlemci ağır oyunlarda %100 yükte 75 derecenin üstünü görmüyorsa kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... İşlemci 50 Dereceyi geçmiyor.. Ekran kartı full yükte çalışamadığı için sorunum yok. Ama şu ekran kartımın hatasınıda bulabilsem, bir RX 580'in hayatını kurtarıcam.
Ardaaa11 dedi: Sıcaklıklarınız ne durumda? Ekran kartı ve işlemci ağır oyunlarda %100 yükte 75 derecenin üstünü görmüyorsa kafanız rahat olsun. Genişletmek için tıkla... İşlemci 50 Dereceyi geçmiyor.. Ekran kartı full yükte çalışamadığı için sorunum yok. Ama şu ekran kartımın hatasınıda bulabilsem, bir RX 580'in hayatını kurtarıcam.