Xigmatek SIROCON III hava akışı nasıl?

pkeiw

Hectopat
Selamlar arkadaşlar ben Vatan'dan hazır sistem alacağım. Hazır sistemde kasasının önünde 3 arkasında 1 adet fan var ancak önü tamamen cam ve hava akışı olabilmesi için bir yer yok sanırım, aranızda kullanan veya bilgisi olan var mı? Hava akışı ve sıcaklık değerleri nasıl yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca PSU ve SSD'si de kötü diyorlar sistemin. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Sistem: INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Daha önce kullanmadım ama senin de söylediğin gibi önünün kapalı olması "kötü" olduğuna dair bir ön yargı oluşturuyor. Benzer fiyata benzer bir ürün farklı bir kasa ile satılıyorsa o tercih edilebilir.
Normal zamanda kendin topla derdim ama ekran kartı piyasasının hali böyle olunca firmalar hazır sistem adı altında istenmeyen ürünleri satabilmek için ekran kartlarını sadece hazır sistemler ile satıyor.

Hazır sistemlerde değişiklik olmuyor diye biliyorum eğer oluyorsa kasayı ve SSD'yi değiştirmek istiyorum. Mağazada değiştiriyorlar mı?

Hazır sistemlerde değişiklik olmuyor diye biliyorum eğer oluyorsa kasayı ve SSD'yi değiştirmek istiyorum. Mağazada değiştiriyorlar mı?

Bunlar değiştirilmez diye biliyorum. Fakat siz yine bir sorabilirsiniz. Hatta sistemi kesin alacağım ama sırf kasa yüzünden vazgeçmek üzereyim gibisinden konuşursanız belki kasayı değiştirirler. Ben sistemi Vatan'dan toplamıştım. Bütün parçaları aldıktan sonra kasa konusunda karar veremedim istediğim ürün yok gidip başka yerden alacağım kasa parçalar dursun kasayı alınca alır gibisinden konuştum. Görevli Zalman S4 Plus hediye edelim kasanız gelene kadar sistemi bununla kullanırsınız demişti . Yani şansınızı denemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…