M Mertcan Başel Ziyaretçi 11 Nisan 2014 #11 yigithancivgin dedi: Herkes 400r diyor fakat estetik açıdan hiç de güzel gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Estetik açıdan 400R kötü diyebilirsin ama bu kişiye özgü bir şey. Sen beğenmezssin ama ben beğenirim.
yigithancivgin dedi: Herkes 400r diyor fakat estetik açıdan hiç de güzel gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Estetik açıdan 400R kötü diyebilirsin ama bu kişiye özgü bir şey. Sen beğenmezssin ama ben beğenirim.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 11 Nisan 2014 #12 400R sevmiyorum, ben Zalman kullanıyorum gayet memnunum. Arkadaş Aerocool var oda memnun. Kısaca Corsair kasa sitilini beğenmiyorum.
400R sevmiyorum, ben Zalman kullanıyorum gayet memnunum. Arkadaş Aerocool var oda memnun. Kısaca Corsair kasa sitilini beğenmiyorum.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #13 Silinen üye dedi: Estetik açıdan 400R kötü diyebilirsin ama bu kişiye özgü bir şey. Sen beğenmezssin ama ben beğenirim. Genişletmek için tıkla... Yani tabi ki zevkler ve renkler kesinlikle tartışılamaz ama ben beğenmedim Zalmanda güzel fakat psu'suz olduğu için birazda dış görünüşten TALONU tercih ettim
Silinen üye dedi: Estetik açıdan 400R kötü diyebilirsin ama bu kişiye özgü bir şey. Sen beğenmezssin ama ben beğenirim. Genişletmek için tıkla... Yani tabi ki zevkler ve renkler kesinlikle tartışılamaz ama ben beğenmedim Zalmanda güzel fakat psu'suz olduğu için birazda dış görünüşten TALONU tercih ettim
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #14 Corsair'ın Obsidian serisi kasaları gerçekten hoş, ona lafım yok. Ancak Carbide serisi kasaların bir hoparlörden farkı yok resmen. Bu arada Mertcan arkadaşımın attığı video açıklayıcı oldu ise, eve vardığımda akşam akşam kasayı yerinden çıkarmayayım.
Corsair'ın Obsidian serisi kasaları gerçekten hoş, ona lafım yok. Ancak Carbide serisi kasaların bir hoparlörden farkı yok resmen. Bu arada Mertcan arkadaşımın attığı video açıklayıcı oldu ise, eve vardığımda akşam akşam kasayı yerinden çıkarmayayım.
tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 11 Nisan 2014 #15 Şuan kullanıyorum istersen hemen resimlerini koyabilirim. Bence muhteşem bir kasa, artık sistem tavsiyelerinde bu kasa olması gerek diye düşünüyorum.
Şuan kullanıyorum istersen hemen resimlerini koyabilirim. Bence muhteşem bir kasa, artık sistem tavsiyelerinde bu kasa olması gerek diye düşünüyorum.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #16 Technopat Corsair'den mi vazgeçecek Allah aşkına?
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2014 #18 @Yiğitcan ç. Ben kasamı almadan önce bir inceleme bulmuştum, linki bir bulabilsem atacağım.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 11 Nisan 2014 #19 tayfuntako dedi: Artık geçmeli Genişletmek için tıkla... Bence sen fikrinden vazgeç. Senin dediğin zor iş .
tayfuntako dedi: Artık geçmeli Genişletmek için tıkla... Bence sen fikrinden vazgeç. Senin dediğin zor iş .