Xigmatek Talon kasada 240 AiO nereye takılabilir?

qualfy

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
506
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xigmatek Talon kasam var. 240mm sıvı soğutma aldım fakat anakart mosfetlerinden dolayı yukarıya takılmıyor. Benim bunu takabileceğim farklı bir yer var mı? Üstteki kafes gibi şeyi çıkarsam mesela üste takabilir miyim? Veya öne takabiliyor muyum? CD-ROM'u çıkararak falan. Bilgililerin yardımını bekliyorum.
 
Ön panel ile CPU arasında kalan boşluğa taksi bile 50 lira yazar ön panele hiç bir hazır sıvı soğutma takamazsınız. Üste takmaktan başka çareniz yok. Bu tarz çok eski kasalarda hazır sıvı soğutma kitleri biraz sıkıntılı.
 
Ön panel ile CPU arasında kalan boşluğa taksi bile 50 lira yazar ön panele hiçbir hazır sıvı soğutma takamazsınız. Üste takmaktan başka çareniz yok. Bu tarz çok eski kasalarda hazır sıvı soğutma kitleri biraz sıkıntılı.

Ön tarafta takılacak yer var mıdır? Cahilliğime verin fakat bana yetişir gibi geldi.
 
Önde 20cm fan giriş yuvası var sadece oraya 240mm radyatör sığmaz, sığsa da dediğim gibi hazır kitlerin boruları cpu ya kadar uzanmaz fakat şöyle bir görsel buldum adam custom sıvı soğutma yapmış ama radyatörü taktığı yer dikkat çekici eğer aynı yere takabilirseniz radyatörü sorununun çözülür.

Edit: benim anlamadığım bu kasa ile ilgili görsellerde bir sıkıntı var sanırım bu attığım görsel de talon modeli fakat daha ufak. Diğer talon modellerine bakıyorum kasa içi devasa.
 

Dosya Ekleri

  • b7e7063bdfc4cb48b0a65475d3828b68.jpeg
    b7e7063bdfc4cb48b0a65475d3828b68.jpeg
    187 KB · Görüntüleme: 31
Önde 20cm fan giriş yuvası var sadece oraya 240mm radyatör sığmaz, sığsa da dediğim gibi hazır kitlerin boruları CPU'ya kadar uzanmaz fakat şöyle bir görsel buldum adam Custom sıvı soğutma yapmış ama radyatörü taktığı yer dikkat çekici eğer aynı yere takabilirseniz radyatörü sorununun çözülür.

Edit: Benim anlamadığım bu kasa ile ilgili görsellerde bir sıkıntı var sanırım bu attığım görsel de Talon modeli fakat daha ufak. Diğer Talon modellerine bakıyorum kasa içi devasa.

Benim kasam X ile açılan. X modeli galiba yanlış olmasın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı