Xigmatek Windpower 1264/1266 Alınır mı?

O fiyat ortalamasında bazı soğutucular buldum linkleri ;
Bu model ise 120mm fanlı;
Akasa Nero;
Silverstone;
ya da 250 ₺ 270 ₺ barajında 2. el sıvı soğutma alabilirsiniz.

1266 kağıt üzerindeki verilere göre 6 bakır ısı boruluymuş. Ürün yeni olup kullanan olmadığından sentetik testleri yok. F/P ürünü gibi duruyor.
O fiyat ortalamasında bazı soğutucular buldum linkleri ;
Bu model ise 120mm fanlı;
Akasa Nero;
Silverstone;
ya da 250 ₺ 270 ₺ barajında 2. el sıvı soğutma alabilirsiniz.
Bu nasıldır arkadaşlar almayı düşünüyorum kanadaya yakınım gidecekte 260 tlye geliyor bizim parayla birde acaba benim anakarta olurmu ? şu an stok fan takılı ve fanla ram arasında 2 cm var ram slotlarını engellermi ürün ? @enes.wtp @CJack60

Son düzenleme:
1264 aldım daha dün geldi montajını yaptım. ben memnun kaldım gayet güzel ısı değerleri tatmin edici. 3600 ün stok fanından kurtuldum .
Ben İntel stock soğutucu kullanırken yüksüz 40-45 arası sıcaklık değeri alıyordum. Vatandan 1264 ü aldım onlar kasaya monte etti ancak şuan (yine boşteyken) 58-60 arası alıyorum ve CS:GO da ise 88 lere falan fırlıyor çözümü nedir?

Ben İntel stock soğutucu kullanırken yüksüz 40-45 arası sıcaklık değeri alıyordum. Vatandan 1264 ü aldım onlar kasaya monte etti ancak şuan (yine boşteyken) 58-60 arası alıyorum ve CS:GO da ise 88 lere falan fırlıyor çözümü nedir?
Biryerlerde yanlış birşey yapmışlardır sistem boşta 35 40 derece arasında benim yükte maksimum 60 derece oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı