Revolver132 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 165 25 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Xigmatek X-Power 500W 270 TL'ye aldım, sizce nasıldır? Sesli olduğunu söyleyenler var ancak uzun süre sesli PSU kullandığım bana çok da sesli gelmedi. Sizce 2 sene rahat götürür mü? i3 10100F ve RX 560 ile kullanıyorum.
Arkadaşlar Xigmatek X-Power 500W 270 TL'ye aldım, sizce nasıldır? Sesli olduğunu söyleyenler var ancak uzun süre sesli PSU kullandığım bana çok da sesli gelmedi. Sizce 2 sene rahat götürür mü? i3 10100F ve RX 560 ile kullanıyorum.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Şubat 2021 #2 Genel kalite anlamında çok giriş seviyesi bir ürün. 270 TL gibi bir fiyat, uygun sayılır.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 25 Şubat 2021 #3 Koruması az, Tier D bir PSU, ne öldürür ne de güldürür. İyi fiyata almışsın.
Tried Picopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 124 Yer Kristiansand Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı yolunda 25 Şubat 2021 #4 Bence iyi gibi 2 sene götürebilir.
Revolver132 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 165 25 Şubat 2021 #5 passat dedi: Koruması az, tier D bir PSU, ne öldürür ne de güldürür. İyi fiyata almışsın. Genişletmek için tıkla... Öldürmesin de, ne olursa. RPM dedi: Genel kalite anlamında çok giriş seviyesi bir ürün. 270 TL gibi bir fiyat, uygun sayılır. Genişletmek için tıkla... Yani kullandığım sistem çok ağır değil zaten besleyeceğini düşünüyorum. passat dedi: Koruması az, Tier D bir PSU, ne öldürür ne de güldürür. İyi fiyata almışsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 koruma var galiba bunlar ne anlama geliyor?(OVP,OPP,UVP) RPM dedi: Genel kalite anlamında çok giriş seviyesi bir ürün. 270 TL gibi bir fiyat, uygun sayılır. Genişletmek için tıkla... evet o fiyat bandında saçma sapan rampage psular var bende almadım.
passat dedi: Koruması az, tier D bir PSU, ne öldürür ne de güldürür. İyi fiyata almışsın. Genişletmek için tıkla... Öldürmesin de, ne olursa. RPM dedi: Genel kalite anlamında çok giriş seviyesi bir ürün. 270 TL gibi bir fiyat, uygun sayılır. Genişletmek için tıkla... Yani kullandığım sistem çok ağır değil zaten besleyeceğini düşünüyorum. passat dedi: Koruması az, Tier D bir PSU, ne öldürür ne de güldürür. İyi fiyata almışsın. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 koruma var galiba bunlar ne anlama geliyor?(OVP,OPP,UVP) RPM dedi: Genel kalite anlamında çok giriş seviyesi bir ürün. 270 TL gibi bir fiyat, uygun sayılır. Genişletmek için tıkla... evet o fiyat bandında saçma sapan rampage psular var bende almadım.