Xilence 120mm kasa fani

Reuben77

Hectopat
Ekstra olarak fan almaya karar verdim. F/p ürünü aradığım için şu ikisi arasında kaldım.

VATAN COMPUTER - XILENCE - 120MM KASA FANI - So

VATAN COMPUTER - XILENCE - 120MM KASA FANI - So

Led ışıkla falan işim yok benim anlam veremediğim şey ürünler aynı özelliklere ve modele sahip olmasına rağmen aradaki fiyat farkı. Renkten olabileceğini düşündüm ama %25 kadar fiyat farkı var arada. Ürünü akşam sipariş edeceğim o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

Modelleri farklı, ürün koduna ve görsellere bakarsan anlarsın zaten. Değerler doğru ise ve renkle süsle püsle işin yoksa ucuz olanı alabilirsin. 2 lira daha verip kırmızısını alın derim ben, renklenir en azından kasa.

Ürün kodu renkten dolayı farklı olur tabi. Xpredator x3 evil kullanıyorum bende yakışacağı kanısındayım.

İşte bende ondan bahsediyorum. Ürünler aynı ancak farklı modelleri. Performans olarak bir fark yok, sadece görüntü farklılığı var.
İterseniz bütçenizi biraz arttırın derim, pek kaliteli değiller.

Hava akışı olarak 15-20 liralık ürünlerden farkı yok. Led lambalı oldukları için fiyatları şişiyor sadece. Performans aynı Ürünün siparişini verdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…