Xperia Ion mu Samsung Galxy s3 mü?

cenker

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
103
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben ocak ayında (karneye göre) Glaxy S3 almaya karar vermiştim. Ancak bir arkadaşım Sony Xperia Ion'u önerdi ve aslında çok da kötü gelmedi gözüme. Sizce ocak ayında hangisini seçmeliyim? Yoksa S4'ü mü beklemeliyim?
 
Ben de bir James Bond hayranıyımdır. Ama S3'ün özellikleri daha iyi ve beni etkiledi. İkisi arasında çok büyük bir fark yoksa tercihim yine S3 olacak gibi gözüküyor. Tercih yüzdelerini görünce S3'ün bir hatası yada eksiği olduğunu düşündüm bir an için. :)
 
Ya öyle bir telefon çıksın istiyprum ki öyle parası olanın değil de donanımsal bilgisi olanın alıp havasını atabileceği bir telefon olsun. Ama tabii ki hayalden LTE değil.
 
Öyle bir telefon çıkarsa bir kaç ay sonra piyasadan kaldırılır (tabii iyi bir markanın değilse). Çünkü insanların çoğu telefona değil de, markaya para vermeyi seviyorlar. Technopat'a üye olmadan önce bende onlardan birisiydim sanırım. Yani öyle bir telefonun çıkması imkansız gibi bir şey. Örnek verecek olursak şu an iPhone5 alanlar, iPhone5S çıktığında ne kadar az fark olursa olsun gidip o telefonu alacaklar. Çünkü o Apple iPhone 5S. (!)
 
Ben de bir James Bond hayranıyımdır. Ama S3'ün özellikleri daha iyi ve beni etkiledi. İkisi arasında çok büyük bir fark yoksa tercihim yine S3 olacak gibi gözüküyor. Tercih yüzdelerini görünce S3'ün bir hatası yada eksiği olduğunu düşündüm bir an için. :)

Ben de bir James Bond hayranı olarak yanlış telefon almanı istemem; Skyfall filminde kullanılan telefon Ion değil şu sayfada da ;Xperia T | The Bond Phone - Sony Smartphones (Global UK English) görüldüğü gibi Xperia T'dir. Binlerce insan Bond için bu Ion modelini alıp kazıklanıyorlar haberleri yok. Halbuki yanlış model alıyorlar. Alacaksan Bond için bu modelini al Ion alma yani. Burada karşılaştırmalarını da görebilirsin; Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Sony Xperia ion vs Sony Xperia T kıyaslaması
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama şimdi düşünüyorum bu filmde daha önce Nokia 5800 da kullanılmıştı (ki o zaman 5800 almıştım :D ). Ama ";Xperia T | The Bond Phone - Sony Smartphones (Global UK English)" bu linki görünce Xperia T al beni diyor şimdi. Buna rağmen Flash desteği olmaması biraz kötü olmuş. S3'ün özellikleri çok daha iyi gibi gözüküyor bana ve tercihim o olacak. :)
 
Evet biraz haklısın aslında ama artık herkes tutturdu bir S3 ya da iPhone 4 vs. sıktı yani. Sen Xperia T al farklı ol hem de koskoca James Bond telefonu benim param olsa alırdım düşünmeden yani ;) Tabii son karar senin..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı