Xperia Root Hakkında Bilgi

Önemli olan hangi programla yapıldığı değil güncelleme gelmediğini adım gibi biliyorum ancak.Daha dün arkadaşın rootlu discovery 2 telefonundan yazılım güncellemeye bastık ekranda cihaz rootlu olduğu için güncellenemiyor tarzında birşey çıktı.

Ya ne alakası var. Program çok önemli. Önemli olmasa ben nasıl güncelledim ?

Z2 telefonumu Recep abinin gösterdiği şekilde rootlamıştım o zaman sürümüm 4.4.2 idi güncelleme gelmediğini fark edip Kingoroot uygulaması ile unroot yaptıktan sonra 4.4.4. güncellemesi geldi.

İşte sizde söylüyorsunuz Recep Abi'nin gösterdiği şekilde yapmışsınız. Onun kullandığı program farklı benim ki farklı.

Siz acaba kaç farklı programla ya da yöntemle root yaptınız ?

Ben bir kaç farklı program ve yöntemle yaptım daha önce.

Tamamda sizin root programında sıkıntı olabilir mi yani bütün root işlevlerini sorunsuzca kullanabildiniz mi rootlu cihaza güncelleme geldiğini de ilk defa duyuyorum.

Kesinlikle her şeyi kullanabildim ve hala kullanıyorum.
Not: Kendim iki farklı cihazı bu şekilde kullandım. Başka cihazları da rootladım ve gayet düzgün çalışıyorlar.

Hem ben Custom Rom yüklemiyorum ki niye güncelleme gelmesin. Direk stock Rom'un üstüne root yapıyorum. Siz öyle yapmıyor musunuz ?

@Recep Baltaş abi bir bakar mısın rootlu cihaza güncelleme gelmediğini biliyorum yanlış mı ?

Tamam benim dediğimde öyle

Ama root atıldığında garanti dışı kalır ve güncelleme gelmez diye biliyorum.

Garanti dışı kaldığı doğru ama güncelleme gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…