Xperia S için 4.1.2

Ömer Gündüz

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ya bu güncelleme neden hala bana gelmiyor anlamadım? Ülkemizde dağıtılmaya başlanmış, telefondan güncellemelere bak diyorum güncel diyor, PC Companion'la bak diyorum güncel diyor. Telefonu bilgisayara bağlayınca gelen menüde yazılım güncellemeleri sayfasına gönderiyor beni Sony TR'nin, orada da 4.1.2 çıkmıştır diyor vs vs. Bu güncellem için biraz daha mı beklemem lazım yoksa hiç alamayacak mıyım? Root edip flashtool'la atabiliyorsunuz diyorlar ama kurcalamak istemiyorum telefonu güvenemiyorum kendime. Ne yapmam gerek? Beklemeli miyim?
 
ROM'u sanırım resmi ROM olarak indirebiliyoruz değil mi abi? Bir de root etmek gerekiyor sanırım bu iş için. Root etmek içinde bootloader kilidi mi açmak lazımdı? Sony'nin resmi sitesinde böyle bir sayfa var. Oradan bakıp yapmaya çalışacağım. Ufak bir soru abi, sadece uygulamalarımı ve foto, müzik gibi şeylere yedeklemek istiyorum. PC companion ile yedekleyip bütün bu işlemlerden sonra uygulama foto ve müziklerimi geri alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi başka bi forumda çok detaylı bir anlatım var. Bootloader açma aşamalarında bir yerde takıldım. Link verebilir miyim yardımcı olabilirsin belki? %99.9 Win 8 ile alakalı. ^^

- - - Güncellendi - - -

Güncelleme: Başka bir Windows 7'li bilgisayardan harfiyen uyguladım ve başarılı oldu. Abi bahsettiğim rehberi izledim, bootloader açtım, root ettim, CWM Recovery yükledim ve stok 4.1.2 ROM'unu atıp kurdum. Şuan telefon 4.1.2 üzerinden güzel bir şekilde çalışıyor. Link/kaynak verelim mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi rehberlerden yararlandığına göre link verebilirsin ya da rehber çok çorba ise bizim foruma yeni bir konu açıp, rehberdeki linkleri Yandex gibi düzgün yerlere upload edip kaynak göstererek paylaşabilirsin. Gömül ister ki rehberdeki adımları kendi anlatımın ve kendi fotolarınla koyman.
 
Yok abi rehber mükemmel ötesi. Moderatörün kendi hazırladığı bir rehberdi. Rehberdeki bütün linkler Yandex uploadlıydı zaten. Çok basit bir şekilde harfiyen anlatışmış. Zaten yazanda kaynak belirttikten sonra alıntı yapabilirsiniz demiş. Adam çok basit ve iyi anlatmış zaten. ^^ Birebir aynısı olur kendim yazsamda. Ne diyorsun abi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı