Xperia Z Pc Bağlantısı Kurulmuyor

Yekta Özdemir

Megapat
Daha fazla  
Telefonu USB ile PC bağlıyorum ancak dahili depolama klasörü gelmiyor. PC'den şarj edebiliyorum ama.
Z güncel, Sony PC Companion güncel, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm, başka bir USB kablosu ile bağlantı kurmayı demedim, Bluetooth ile de bağlanamıyorum, başka bir PC'de bağlanmayı da denedim ancak çalışmıyor.

Buradan da bir çözüm alamazsam teknik servise götüreceğim ve bu 2. olacak. Babam kızacak yine. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu USB ile Pc bağlıyorum ancak dahili depolama klasörü gelmiyor. Pcden şarj edebiliyorum ama.
Z güncel, Sony Pc Companion güncel, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm, başka bir USB kablosu ile bağlantı kurmayı demedim, Bluetooth ile de bağlanamıyorum, başka bir Pcde bağlanmayı da denedim ancak çalışmıyor.

Buradanda bir çözüm alamazsam teknik servise götüreceğim ve bu 2. olacak. Babam kızacak yine. :(

Merhaba,

Telefonum aynı model değil fakat aşağıdaki yollar hemen hemen aynıdır. Değilse biraz karıştırırsan bulabilirsin.

Öncelikle usb kablosunu telefondan sök, ardından Ayarlar-->Xperia-->Bağlantı-->Usb Bağlantı Modu-->MSC(YığınDepolamaModu) seç -->OK

Şimdi usb kablonu telefonuna takarsan bağlanır arkadaşım.

Merhaba,

Telefonum aynı model değil fakat aşağıdaki yollar hemen hemen aynıdır. Değilse biraz karıştırırsan bulabilirsin.

Öncelikle usb kablosunu telefondan sök, ardından Ayarlar-->Xperia-->Bağlantı-->Usb Bağlantı Modu-->MSC(YığınDepolamaModu) seç -->OK

Şimdi usb kablonu telefonuna takarsan bağlanır arkadaşım.
İşe yaramadı maalesef.

Tavsiye doğru yerden ama tam tersi olmalıydı. MSC modunda bağlarsanız sadece SD kart gözükür zaten. Değiştirmeye çalıştığınızda o uyarıyı veriyor zaten size :) MTP yani Medya Aktarım Modu'nda olmalı o ayar. Şu anda sende hangisinde o ayar ?
MTP seçili. SD kart yok bende ek olarak.

Peki örneğin Flashtool gibi bir program açıkken bağlamaya çalıştığında görüyor mu ?

Xperia Z 10.3.1.A.0.244 Güncelleme ve ROOT Rehberi | Technopat

Buradaki rehberden program ile ilgili linklere ulaşabilirsin. Gerekli adımları uygulayıp bu program görüyor mu telefonu bir kontrol edersen iyi olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı