Xperia Z3 Pil Performansı Nasıl?

emircank

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta z3 telefon aldım. Telefondan genel olarak memnunum ancak bundan önce android kullanmadığım için şarjın ne kadar gitmesi gerektiğini bilmiyorum. Bu yüzden sizlere sorucaktım. Stamina modunda kullanıyorum ve parlaklık genelde yüzde sıfır yanı görebildiğim parlaklıkta çok abartmıyorum. Yüzde otuzdan sonra tamamen asphalt oynanmıştır ve beş saate kadarı whatsappta geçmiştir. Yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-08-31-02-50-35.png
    Screenshot_2015-08-31-02-50-35.png
    51 KB · Görüntüleme: 468
  • Screenshot_2015-08-31-02-50-43.png
    Screenshot_2015-08-31-02-50-43.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 432
Ben de Z3 kullanıyorum ve şarj değerlerin gayet normal. Z3 diğer telefonların üzerinde bir pil performansına sahip. Ben bu değerleri parlaklık 30 ve stamina modsuz alıyorum. Bu kadar kasmana gerek yok. Telefonuna greenify kur ve kullanılmayan facebook vs uygulamaları kapat. Yine aynı performansı alırsın.

Çok teşekkürler. bide oyunlarda 2 dakikada bir yüzde azalıyo peki bu normal mı asphaltta deneyebildim sadece.
gta sanandres ı de ındırmelıyım sızce apk olarak güvenilir mi ?

birde greenify dediğiniz uygulama apk mı yüklemeliyim ? yoksa google playde ücretsiz olanını mı ?

Google Play'deki uygulama sadece sonradan yüklenen uygulamaları kapatıyor. Eğer "Bağış Paketi" sürümünü alırsan sistem uygulamalarını da uyutabiliyorsun.

pil 3100 mah. Bu arada dün bende yüzde 30 parlaklık ve stamina modsuz 7 saatlik bi kullanım süresi aldım çok memnunum. Hatta bunun bir saati yine oyunla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı