Xperia Z5 Compact nasıl?

Roq TyTaN

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Konu başlığında da belirtiğim gibi Xperia Z5 Compact nasıldır ? Özellikle satın almış ve kullanmış kişilerin tavsiyelerini beklerim. Ayrıca aklımda bir iki soru var şunlar ;

- Bu 720p ekran ilerde sıkıntı çıkarır mı ?
- Ağır ve kalın olduğundan bahsediliyor ?
- Bu hoparlörler, kulaklık ve USB girişi nasıl su geçirmiyor ?
- Pil ömrü iyi mi ?
- Beyaz temasındaki siyah renkler gerçek mi ? yoksa satış amaçlı mı yapılmış ( Çok hoşuma gittiğinden soruyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans canavarı bir telefondur. 720P ekran 4.6 İNÇ ekran için yeterlidir. Fakat şunu da unutma ekranın yeterli olup olmadığı kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir. Batarya konusunda iyi bir cihazdır. Kalın bir telefon olduğu doğrudur. Nasıl su geçirmediğini Sony'e sormak lazım. Arayüz olarak siyah ve beyaz arayüze sahip galiba.

720p ekranın bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Normal telefon ağırlığında ve inceliğinde, abartı var biraz o dediğinizde.
Sd kart girişinde tıpalı kapaklar var, vakum etkisi yaratıp almıyor fakat açık olan girişlerde(şarj girişi, hoparlörler felan) ise tam bir mühendislik harikası var.
Pil ömrünü ise tam bir bilgim yok. Benim z2 var. Full kullanımla yatmadan %30 kalıyor.
Gerçek hocam gerçek

Cihazı inceleme imkanım oldu. Ekranın 720P olması sorun olmayacaktır. Elime aldığımda hafif geldi. Bu arada 138g. Biraz kalın ama çok rahatsız edici değil. Hoparlör ve usb girişleri su almıyor ama pekte güvenmemek lazım. Pil ömrü olarak gerçekten çok iyi. Evet tema olayı gerçek. İOS'teki gibi.

Kullanıcıyım sorularını alabilirim. Evet biraz kalın ve bazı telefonlara oranla ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…