Xperia Z5 TWRP kurulmuyor

alitility

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
1.887
Makaleler
12
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, MSİ B550 GAMİNG PLUS, XPG 3200 MHZ 8+8 16 GB, SAPPHİRE PULSE RX 580 4G, CORSAİR VS550, GAMEBOOSTER GB-G1956BW, WDC SN530 256G NVME, X2 JD 120
Cinsiyet
Erkek
Kafayı yiyeceğim sabahtan beri uğraşıyorum, TWRP kurup ROM'u yüklüyorum TWRP kayboluyor, ROM ile aynı anda gapps kurulmuyor, bunu nasıl yapabilirim, şu an rr-OS var, gapps arşivi elimde ama TWRP olmadığı için kuramıyorum, TWRP olmadan veya TWRP'yi kernel olmadan nasıl kurabilirim?
 
Hem evet hem hayır, eski sürüm kurdum telefonu zor çalışır hale getirdim, şimdi de TWRP kuramıyorum, kurarsam ROM bozuluyor ben hiçbir şey anlamadım bu işten.

Ayrıca siz sabah TWRP'yi arıyordunuz buldunuz mu?
Peki bunu nasıl yapıyoruz? Direk telefonu fastboot modunda mı açayım eğer öyleyse tepki yok, diyorum flashify kullanarak yapayım ondad telefon rootlu değil diyor geliştirici seçenekleri root seçneği kapalı ve sadece ADB olarak var ayar oldum.

Sorunun cevabı TWRP'yi fastboot modunda başlatmak oluyor büyük ihtimalle. Denersin eğer elinde TWRP imajın varsa.
Üstün zekamı kullanarak yaptım, bunu gören kardeşim sabırlı ol, ROM'u seçtikten sonra gapps seç ve yükle olmadı mı? O zaman ROM'u kur geri git gapps kur her şey tamam oluyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı